PARZIVAL (rus) i Trondheim

12/01/2007 21:00
description:

De russiske industrial helter PARZIVAL spiller live paa Hellfire Club paa Storaas Utested - Fredag 12 januar kl 2000 - kom tidligt for en unik konsert !!!

PARZIVAL er danmarks russiske svar paa LAIBACH !!

The Hellfire Club vender tilbake til Storaas Utested fredag den 12 januar med det russiske industrial bandet PARZIVAL og etter foelgende nattklubb med resident djs plus gjester fra Danmark. Det russiske band PARZIVAL oppstod i asken etter det legendariske danske industrial bandet STIFF MINERS (som hadde sin debut i 1994). Etter to utgitte cder med STIFF MINERS skiftet bandet navn til PARZIVAL i 2000 og videreutviklet sitt totalitaere og militante industrial koncept. PARZIVAL minner en del i utforming og kraft om legendariske LAIBACH men er helt klart sine egne og ingen kopi.

Militante industrial hymner med harde electro-beats og gitarer (og pauker!!) som hypnotiserer og trollbinder. Frontfigur og vokalist Dimitri er en karismatisk og fantastisk person som dirigerer PARZIVAL med stram jernhaand og deilig selvironi som stoetter opp om det pompoese og militante utrykk. PARZIVAL er bosatt i Danmark men bestaar kun av russere. PARZIVAL utgav siste aar sin 4 cd "Deus Nobiscum" og vi i Hellfire synes det er paa tide Norge faar sitt foerste moete med de fantastiske russerne. De haar ogsaa sin egen Orden - The Parzival Order !

http://www.parzivalorder.dk/

Doerene aapner klokka 20 og konserten starter klokka 21 presis !! Kom tidligt saa du ikke gaar glipp av denne enestaaende konsertopplevelse. Blod penger er denne kveld 70,-

Etter konserten flytter vi oss ned i Storaas' kjeller hvor resident DJs Kimael, Isa og Caligari setter fyr paa dansegulvet sammen med DJ Nat Inc (dk) som gjest fra den Danske klubben The Black Cat. Konserten og nattklubben har 18 aars grense.

http://www.myspace.com/thehellfireclubgothindustrial
http://www.theblackcat.dk
http://www.storaasutested.no

se flyer paa : http://a85.ac-images.myspacecdn.com/images01/14/l_8b8fa6799f8695443afd20...

[EDIT: flyttet fra 'artikkel' til 'hending' -henrik]


Stad:
HELLFIRE CLUB, Trondheim
<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Jeg snek deres låt "Sufism"

Jeg snek deres låt "Sufism" inn i mitt lille DJ-sett på Kjeller'n i oktober. Vi har bare somlet verre enn vanlig med spillelistene...

"The love of someone who does not cause difficulties is of long duration. To have a relationship with a friend who is shy and timid is pleasurable; but friends who have continuous needs and demands are unbearable."
- Abu Bakr Muhammad ibn Ahmad ibn Dawud


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Startet selv DJsettet mitt

Startet selv DJsettet mitt på siste Shadowlove med litt Parzival
Hasj fører til batikk


<em>Illsynth</em> sitt bilete

Parzival

Det her bir en bra kveld!


<em>Karirari</em> sitt bilete

Men..men..jeg bor ikke i

Men..men..jeg bor ikke i trondheim! :(


<em>Ian</em> sitt bilete

Du kan komme opp å besøke

Du kan komme opp å besøke oss likevel? Vi skal da kunne orde med en overnattingsplass eller to:)

"Pzy has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."
- www.melsom.be -


<em>Karirari</em> sitt bilete

Nah, jeg liker dem ikke

Nah, jeg liker dem ikke flybillett tur-retur trondheim godt :P Men jeg må innrømme at bra band andre steder enn oslo er gøy!


<em>Strega</em> sitt bilete

Tidlig annonsering

Jeg elsker å dra på tur, og Trondheim er en super by og industri er gøy, men når konserten ikke blir annonsert før en uke før, er det ikke så lett for folk som ikke bor i Trondheim å komme seg dit. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne komme :)

Don't confuse having an iron rod stuck up your ass with having a spine


<em>Tollef</em> sitt bilete

Jupp.

Dette hadde det vært fett å vite om litt før. Bortsett fra det må jeg si at det er et imponerende kult aktivitetsnivå i Trondheim for tiden.


<em>Happiest</em> sitt bilete

Åh, dette hørtes fett ut,

de har ikke lyst til å komme til Oslo også da? Liten tur bare? Og ja, det er utrolig kult at det skjer saker og ting andre steder enn i hovedstaden... Men litt langt å sykle til Trondheim, kjenner jeg. Særlig på dette føret.

Happiest Girl I ever knew, why do you smile the smile you do...?


<em>Ian</em> sitt bilete

Men dere kan jo Toge?

Men dere som vil opp kan jo Toge?
Vi ordner soveplass her oppe en plass:D

"Pzy has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."
- www.melsom.be -


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.