Sisters of Mercy i Køben

19/04/2006 20:00
19/04/2006 23:56
description:

Ser ut som det er flere grunner til å ta en dansketur denne våren.

Vega skriver:
Kun få bands i 80erne og 90erne stak ud med deres helt egen stil og sound uden skelen til tid og trends. Et af de mest bemærkelsesværdige af disse bands er uden tvivl The Sisters Of Mercy, der har nået ud til det store brede publikum med en skelsættende lyd og rockstil.

Andrew Eldritch, Dr Avalanche og følge står for klassikere som "Temple Of Love", "This Corrosion", "When You Don't See Me", "Alice" m.fl., og det er med stor forventning, at vi nu kan byde disse fantastiske artister velkomne til deres første indendørs koncert i Danmark.

Som Eldritch selv siger: "It howls, it's grindingly beautiful and it's heading your way." En frisk opfordring til at komme til koncerten, der ikke kan undgå at blive en af årets helt store.
Forsalg: 300 kr. + gebyr
Entré: 320 kr.

Stad:
VEGA
<em>Scorn</em> sitt bilete

hehe

noen som var på arvika det året de spilte der?

det var en våt opplevelse :P


<em>elektronika</em> sitt bilete

mmmm, takk til de som veltet

mmmm, takk til de som veltet teltet vårt det året også. Vi vet hvem dere er!

Men konserten var artig, den.

---

Fantasy night delivery service by Santa


<em>Tollef</em> sitt bilete

Vått

Ikke var det spesielt bra heller. Utrolig hvor lite Eldritch med rævediltere klarer å gjøre ut av en så fantastisk låtsamling som Sisters virkelig har bak seg.


<em>Nikko</em> sitt bilete

*puke*

Så dem først i 1991 på Roskilde. Da var Dr Von Gud. Det vil si selv ikke Gud kødda med ham. Det var den eneste konserten det ikke regnet under (med unntak av et par dråper under "Walk Away"). Bandet, Dr. Von og _absolutt_alt_ med konserten var genialt.
Så så jeg ham på Arvika med det nye "bandet" sitt. Patetisk.
Dette er en mann som fortsatt lever på ting han gjorde for 15-20 år siden og later som han har noe nytt å komme med.
---
You may have noticed that I'm not all there myself.


rapport fra Paris

Jeg har hatt et langt kjærlighetsforhold til Sisters of Mercy, men har desverre ikke fått sett dem før nå I Paris forrige torsdag.

Overveiende vekt på låter fra Floodland og Vision Thing, pluss endel nyere u-utgitte låter. Merkelige låtvalg med tanke på hvilken back-katalog bandet/mannen har, men dog: Å få høre Alice, Giving Ground,Temple of Love, og Dominion/Mother Russia var stort. Et par av de nyere låtene var ganske bra også.

Å si at noen lever på ting de gjorde for 15-20 år siden passer kanskje bedre på f.eks. Bauhaus som spiller tilnærmelsvis identiske sett som de gjorde i 1982.

Men: Jeg skal være den første til å innrømme at Bauhaus-konserten var sååå mye bedre enn Sisters. AT eldritch snyter meg for Floorshow, Valentine, Black Planet, Marian, First and last and always mm. tilgir jeg han aldri....


Så dem i Gøteborg i går!

Så dem i Gøteborg i går! Selv om det var langt fra bra musikalsk sett, var det veldig gøy! Eldrich sang bra i det minste..


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.