Buzzcocks

24/04/2006 20:00
24/04/2006 23:59
description:

The Buzzcocks er av mange regnet som ett av de aller beste bandene som kom ut av den britiske punkbølgen på slutten av 70-tallet. Med låter som 'Boredom', 'What do I get', 'Orgasm addict', 'I don't mind' og selvfølgelig Ever fallen in love (with someone you shouldn't have)' skrev bandet seg inn i historien for saktens å bli der. Og var med å gi grunnlaget for Manchesterbølgen. De er nå klare med sitt nye album 'Flat pack philosophy'

Stad:
Elm street oslo

ang elm street og konserter

jeg klarer ikke å se at det er forsalg til denne konserten. Er det noen som har erfaring med konserter på elm street i det siste? Er det virkelig kun biletter i døra på såpass store navn som f.eks. Buzzcocks? Og når må man i tilfelle være i døra for å være sikra inngang?


<em>Electro</em> sitt bilete

Selges i baren!

Jeg fikk mail fra Elm Street for en uke siden om at billettene til Buzzcocks er lagt ut i baren, og kan kjøpes der til enhver tid frem til utsolgt.

::Electro::


Jædda

Bra svar.
Var innom å kjøpte biletter.
Buzzcocks er da rimelig "on the side" for det generelle synt.no-publikummet, men: er det noen som skal da?

klassisk power-pop fra slutten av 70-tallet er da ikke å forakte. og jeg mener: spiller de: ever fallen in love, så er kvelden reda for meg...


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Jeg skal av gårde i

Jeg skal av gårde i allefall.

Jeg la ut konserten fordi flere av syntherne er meget oppegående mennesker med bred (og god) musikksmak, så tror dette var noe som vil være intresant?

I`m not a fag, I`m a werewolf - Punish yourself


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.