Kjettersk Kjeller: Himmel og Dødehav! Holder paven sannheten om kristendommen hemmelig?

03/03/2006 19:00
description:

03.03.2006 • SubScene, Kirkegata 34 (inne i bakgården) •
Dørene åpner kl. 19.
Det er fri aldersgrense, og det koster 50 kroner å komme inn.

Bjørn Are Davidsen snakker om:
Himmel og Dødehav: Rullene som truet kristendommen
Kl. 20
Kjellerens faste stab snurrer plater.

Etter fullt hus og hyggelig stemning sist vi gjestet SubChurch, har vi bestemt oss for å ta turen igjen.

Mikrofonen overlater vi til Bjørn Are Davidsen, Kjettersk Kjellers egen ekspert på Jesu hemmelige blodslinje, Rennes Les-Chateau og slikt. Men Davidsen har nå snakket om dette så mange ganger, og til og med skrevet bok om det (Da Vinci dekodet på Lunde forlag), så vi regner med at de fleste har fått med seg at Da Vinci-koden ikke er en dokumentarroman. Derfor tar vi nå et skritt videre inn i de kirkelige konspirasjonenes spennende verden.

I 1947 ble det funnet en mengde skriftfragmenter ved Dødehavets bredder. Noen av skriftrullene inneholdt utgaver av bibeltekster som var 1000 år eldre enn de man allerede hadde. Så hvorfor skulle det være så vanskelig å få offentliggjort mange av disse funnene? Kan det ha vært fordi de inneholdt informasjon som kunne velte kristendommens viktigste dogmer?

Var det tilfeldig at forskeren som ledet undersøkelsen hadde nær kontakt med den katolske kirkens såkalte Kongregasjon for troslæren - bedre kjent under navnet Inkvisisjonen? Og er det tilfeldig at nettopp denne kongregasjonens leder senere ble kirkens nåværende pave, Benedikt XVI? Kan det ha sammenheng med skattekartet som ble funnet blant rullene? Bli med oss inn i en verden av kirkelige konspirasjoner, der Guds falne sønner - Nefililim - spøker i bakgrunnen!

Som seg hør og bør på en Kjellerkveld blir det også mye musikk, og platespillerne blir traktert av vår faste stab med snurringer.

Som forrige gang blir det fri aldersgrense, og derfor ingen alkoholservering. Derimot lover vi is og brus, kaker og kaffe i store mengder.

Velkommen!

Stad:
SubChurch
<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Kake

SubScene-menneskene snakker om å stille med hjemmelagede kaker. Det er med andre ord fare for høy barneselskap-faktor her... Jubiii!

--------------

"Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos."

- Homer Simpson


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Kan bli gøy det her, vet jo

Kan bli gøy det her, vet jo hva som kan skje når man ber mennesker spise kake.

I`m not a fag, I`m a werewolf - Punish yourself


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.