Kjettersk Kjeller

00/00/

Vi kliner til med årets første Kjettersk Kjeller onsdag 28. januar i kjelleren hos Resepten.

Bjørn Are Davidsen snakker om
Hellig blod, hellig gral
Klokka 20

Husets faste DJ'er vil som vanlig snurre skiver.

Vi har alltid visst at det ikke ville bli noe problem å finne teamer for Kjettersk Kjeller. Derimot vil det kanskje etter hvert bli vanskelig å finne mennesker med den riktige tilnærmingen til våre temafelt.

Derfor har vi bestemt oss å invitere tilbake de foredragsholderne som har imponert oss mest, og som vi vet har mer på lager. En av dem er Bjørn Are Davidsen. Davidsen var mannen som åpnet hele Kjeller’n i mars i fjor, og som definerte stilen vi streber etter – halvparten akademia, halvparten stand-up. Med andre ord: Bjørn Are er the man, og siden besøkstallet vårt har økt jevnlig siden den gang vet vi at det er mange som ikke har fått oppleve ham i aksjon.

En av de alternative historieskrivingene som har vakt mest oppsikt de siste årene har blomstret til en hel liten industri som selger millioner av bøker.

For mer info: http://www.kjetter.com

<em>monoton</em> sitt bilete

DJs

Det er faktisk han Minimal og jeg som skal snurre skiver denne mørke onsdagskveld! Vi skal blant annet ha med Norges desidert beste synthpop-låt innspilt på Clan Studio i Halden , 1985. Vel møtt!


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Hjelp! Har vi booket bolsjevi

Hjelp! Har vi booket bolsjeviker til å spille på Kjeller'n? Og vi som holder til så nær Tinget i disse terror-tider. Får sørge for at hele styret stiller i silkeskjerf, da.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.