Strega's blog

Selger klær og sko på finn.no

Selger litt klær og sko på finn.no. Lip Service, Pleaser, PVC osv :)
http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=18291123

Billetter til madonna selges

Jeg må selge mine to billetter til Madonnakonserten på Valle Hovin den 30.juli (denne konserten er utsolgt!). Hvis noen er interessert, ta kontakt på tlf 400 66 520.

Nyttårsmoro fra Svedala

Godt nyttår alle sammen! Kos dere med litt moro fra tv-serien "Macken", hvis noen husker den.

http://www.youtube.com/watch?v=FIpqvmTw1nk

Hjemmeeksamen

Urk! En hel uke med hjemmeeksamen. Jeg er allerede lei, og jeg angrer litt på at jeg begynte å tulle meg inn i en drøfting om Foucault og new public managment. Har sjokolade, men det hjelper meg ikke nå gitt...
Hvordan holder man spiriten oppe? Jeg er liksom ferdig med del en nå, og skal begynne med del to, som egentlig er mye lettere, men jeg får meg ikke igang igjen!

Kristenfundamentalister

Jeg er ganske åpen for andres tanker og meninger, men dette her er jo ren galskap!
http://fstdt.com/top100.asp

En liten smakebit:
"Gravity: Doesn't exist. If items of mass had any impact of others, then mountains should have people orbiting them. Or the space shuttle in space should have the astronauts orbiting it. Of course, that's just the tip of the gravity myth. Think about it. Scientists want us to believe that the sun has a gravitation pull strong enough to keep a planet like neptune or pluto in orbit, but then it's not strong enough to keep the moon in orbit? Why is that? What I believe is going on here is this: These objects in space have yet to receive mans touch, and thus have no sin to weigh them down. This isn't the case for earth, where we see the impact of transfered sin to material objects. The more sin, the heavier something is. "

Zeigeist

Jippi!
Zeigeist kommer til Kvarteret, Bergen den 14. april. Arty elektronika a la The Knife. De er selvfølgelig på myspace og. Lytt her:
http://www.myspace.com/thezeigeist

Nitzer Edb

Jeg og min kjære Ejectorhead skal til oslo og se på Nitzer Edb (gammel metalvits..) til høsten. Det blir superstas! Det hadde ikke vært dumt om det hadde skjedd noe gøy på lørdagen og (hint, hint). Det kommer sikkert noen flere rekende over fjellet den helgen.

Lykkeligste Valentinejenta i Bergen (eller verden)

Dette fikk jeg av min kjære Ejectorhead eller Knut om du vil igår. Et skikkelig industrielt hjerte (hans, selvsagt), med røde lys inni, tannhjul som snurrer, magneter og alt mulig ;) Misunn meg jenter. Dette er skikkelig løv <3Zeigeist

Ligner litt på The Knife og er jammen svensker også. Hvis man like arty svenske-electro, er det kanskje tingen? Sjekk ut på Myspace
http://myspace.com/thezeigeist

For å syte litt også, jeg har fått benhinnebetennelse i begge leggene og det er AU.

Nye studier

Jeg har begynt på ett nytt studie i høst, etter å ha vært ferdigstudert i 6 år. For 6 år siden var jeg ferdig på sykepleiestudiet og tenkte at det skal bli godt å bare jobbe. Men så ble jeg lei av jobben og innså at for å komme videre må jeg ha mer utdanning, så jeg jeg søkte på master i sykepleievitenskap og tenkte at jeg kunne bli sykepleielærer eterhvert. Nå har jeg snart studert et halvt semester og synes at studiet er supergøy, men akk så tidkrevende. Jeg har fått 20% studiepermisjon fra jobben, men studerer 50%, så det går jo liksom ikke helt opp. Dessuten har jeg fått en eksamensangst nå, som jeg ikke eide før..

Syndicate content