Pus sin blogg

EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN

Sentrum Scene:
Mandag 28. april: EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN

Dette har jeg lyst til å få med meg.. :D 300 kr er ikke så ille, synes jeg.

Apoptygma

Jeg sitter her å koser meg med siste plata!! Jeg er glad jeg tok meg tid til den!! Den blir bedre og bedre jo! Særlig nr 13 er morrrro..:)

Jeg synes det funker kjempe bra med synth og gitarer jeg da..Men jeg har i utgangspunktet ikke noe i mot gitarer.. Dette er bra musikk og Apoptygma har klart å vise at de kan gå vidre og lage mere en ren synthmusikk.
----------------------
Jeg tør nesten ikke å skrive på denne siden..Greit at det er viktig
å skrive riktig men det må da være måte på! Når innlegg etter innlegg ikke blir svart skikkelig på fordi folk skal pirke på rettskrivningen. ( Det er sikkert feil her også, jeg blir halvblind når jeg skriver på pc)

Nightwish...

Dama er i følge Dark Date sparket fra bandet, men bandet lever videre med ny vokalist....*gråte* Jeg trodde endelig vi var kvitt det bandet :)

Hurra!

Det blir Arvika for oss i år også! Takk til dere som gav oss den beste gaven :-)

Litt nerver

Det nærmer seg bryllup og ja da jeg har de obligatoriske nervene. Men det der er en snål greie. Jeg gruer meg ikke til å bli gift. Liker bare ikke tanken på å være i fokus en HEL dag..

Ja ja, jeg overlever vel :-)

Morten Abel +JoyDivison =sant!

Ja det er faktisk sant om jeg skal tro BT..Morten Abel skal i følge dem lage en cover av Love will tear us apart.. Jeg er en av de som ikke hater Morten Abel men dette ble bare ekkelt!

Zensor på Fight Club...

Håper folk stiller opp og får dem videre..Blir kanskje ikke det største problemet..Gutta ER jo BEST :-):-p

Mirrorkill's Outer Discordian Church of the Perpetually Counfused

En bra hjemmeside,et morsomt band og glimrende engelsk humor..Dere anglofile der ute bør sjekke det ut;) Og her er web linken: http://cgi.mirrorkill.force9.co.uk/index.php

MORRRO med Zensor!

Syndicate content