Ray Noir sin blogg

Sjekk elektroStat.com

Nytt band er bekreftet.

Hva er det med folk???

Leste denne artikkelen på Dagbladet.no http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/06/21/504190.html
Er det mulig? Jeg blir så provosert av folk som ikke klarer å ta vare på dyrene sine og avlive de på den måten er helt grusomt. Dyrevenn som jeg er.

Mira Mira

Idag var jeg på Mira Craig, OMG det var sykt bra. For en stemme, 11 manns band og alt, en gang til SYKT BRA! Var noen av dere der eller;)? Mira Craig feber hos meg nå;)

Shake your ass, Synth folk!

Justin Timberlake billett?

Er det noen som har en, eller vet om noen som skal selge en Justin Timberlake billett til Spektrum 21. Juni? Stå plass helst og helst til vanlig pris. Jeg vil da gjerne kjøpe en.

Ray

bade bade bade

Er det noen i Oslo området som har badet i sjøen enda? Jeg må bade snart, det er veldig varmt ute. Så jeg lurer på om det er varmt i vannet? Yay for sommer og sol!

Nytt Marilyn Manson album

Wohooo, det kommer et nytt Marilyn Manson album i vår, "eat me, drink me" Yay! Og NIN kommer ut med ny skive og live DVD, kunne ikke blitt bedre;)

happy happy, joy joy...

http://marilynmanson.com/news.php

Black Alert / placebo party bilder

Bilder fra Placebo releasepartyet på sin fra fredag er lagt ut nå. http://www.black-alert.com

Black Alert bilder

Noen bilder fra Black Alert / Gotham Nights [Conetik & Aderlass vol.4 releaseparty] er lagt ut på http://www.black-alert.com

Coldplay + Goldfrapp

Fant akkurat ut at Goldfrapp er support for Coldplay, scheisse. Så dyrt og helt sikkert utsolgt.

t.A.T.u

Sjekk ut den nye single låta til tatu. All About Us heter den. Andre låta fenger noe helt sinnsykt, Divine. I LOVE those russian girls!

Syndicate content