Noen ganger føler jeg meg sær

siden jeg ikke har TV, ikke har hørt en eneste Idol-låt bortsett fra dem til Kurt og Kjartan, og driter i hva slags mat som er trendy nå for tida. Dermed kom denne artikkelen som manna fra himmelen:

http://www.theonion.com/news/index.php?issue=4029&n=3

Er det forresten noen der ute som vet hva som holder hus i de gamle lokale til Helvete i Scweigaardsgate for tiden?

<em>RKN</em> sitt bilete

Statistikk

til folket! Det der med at de fleste ikke vet hva de fleste liker er litt kinkig ...


<em>elektronika</em> sitt bilete

ja

lurte litt på den selv: hvis flertallet ikke bryr seg om/vet hva flertallet liker, så er det vel ikke flertallet som liker det? eller? denne artikkelen viser vel bare at flertallet ikke bryr seg om hva pressen/kultureliten mener er det flertallet burde bry seg om.

hmm, egentlig litt for tidlig om morgenen for dette.

"you & me - eternity"


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Faen, The Onion har en lei te

Faen, The Onion har en lei tendens til å skrive om livet mitt. Jeg regner med at det er flere enn meg som har følt meg slik nå og da:

http://www.theonion.com/news/index.php?issue=4030&n=3


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Huff

Huff nå ble jeg litt nervøs her som har passert denne tøffelhelten i alder. Kjøper ikke mye plater om dagen, siste som kom inn døra her var siste til JMJ og venter på Fixmer/McCartney.


<em>RKN</em> sitt bilete

statistikk 2

Jeg tror det henger sammen sånn: Det er noen ting 'de fleste folk' liker (dvs. TV-serien 'Friends', Britney Spears osv). Det betyr bare at de tingene er de mest populære. Alle andre folk liker en masse forskjellige ting (tenk på alle de alternative bands, filmer osv som fins - eller bare mindre populære mainstream-ting). De menneskene som liker 'andre ting' er opptatt av vidt forskjellige saker og kjenner ikke nødvendigvis til det 'de fleste' liker. Altså: 'De fleste' er en ensartet gruppe som kjenner til de samme tingene, mens alle andre kun kjenner til hvert sitt lille hjørne av 'alt det andre'. Jah. Mere forvirret ? :? hilsen hun som aldri kan bli pedagog :)


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Høres velkjent ut...

Jeg var inne på temaet for bare et par dager siden - http://www.dominion.no/forum/viewtopic.php?p=3697#3697

TV'n kastet jeg ut for et par måneder siden etter å ha innsett at den bare sto og samlet støv.

Nå skal det nevnes at det er ikke bare populærkulturen jeg ikke følger med på. Jeg er like håpløst ignorant når det gjelder "min egen" subkultur. Jeg aner ikke hvem som er inn og hvem som er ut - rettere sagt, jeg kan ikke engang navnet på bandene som ville stått på en slik liste. Men som regel klarer jeg meg ved å nikke og smile og gjøre en kjapp bakgrunnssjekk på bandet på google når noen nevner ett eller annet legendarisk gammelt band som var inspirasjonskilde for hele sjangeren. Kan Ingrid Espelid, så kan jeg.

(Det er forøvrig Knudsen & Ludvigsen som står i spilleren for øyeblikket. Om det funket da jeg var fem funker det når jeg er femogtyve også, ikke sant?)


<em>elektronika</em> sitt bilete

hakkebakkeskogen

nja, begynner å bli litt lei av pepperkakebakevisa nå.

"you & me - eternity"


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.