Bybye Sunjammer

<em>Bariuz</em> sitt bilete

Noooooooooooooooooooo!!

Utrolig trist å høre. Har vært glad i alt du har kommet med av Sunjammer-låter. Har alltid sett på deg som en artist med særegen integritet, og Sunjammer har alltid vært et friskt pust i den norske elektroniske musikkscenen.

Men en dag kommer inspirasjonen tilbake, så jeg er ikke redd for at du blir helt borte!

R.I.C. (Rest In Cryosleep)

--------------------------------------------------------------
www.code64.se
www.blackcomedy.net
www.myspace.com/protostarspace
www.myspace.com/bariuz
www.myspace.com/cyberdyneclub
--------------------------------------------------------------


<em>Mastyr</em> sitt bilete

Synd!

Veldig synd, men håper du kommer sterkt tilbake med nye prosjekter/spennende ting!
Jeg koste meg ihvertfall med alt av Sunjammer ting på konserter og ellers!

Gauls! We have nothing to fear; except perhaps that the sky may fall
on our heads tomorrow. But as we all know, tomorrow never comes!!
-- Adventures of Asterix.


<em>henrik</em> sitt bilete

:(

Triste nyheter...


<em>irma vep</em> sitt bilete

Veldig leit!

Jeg satser på at inspirasjonen kommer tilbake til deg og gir seg utslag i musikalsk kreativitet i en eller annen retning. De konsertene jeg har vært på har vært utrolig bra, sånn at du vet det :)

"Unpredictable like the sun. And the rainfall"


<em>Morgan</em> sitt bilete

Om det er slik

Om det er slik at du "haven't made anything relevant to anyone in almost a year now" vet jeg ikke noe om. Men at du fra du startet og frem til nå har laget masse som i høyeste grad har vært relevant for ganske mange - inkludert meg selv - dét vet jeg!


<em>Electro</em> sitt bilete

Forståelig, uunngåelig, men it ain't over till we've learned.

Synd og skam.

Mye hygge og spennende musikk fra Sunjammer gjennom årenes gang, men det er litt på kanten å si/tro at folk ikke vil ha denne musikken. Tvert imot! De to siste årene har det jo vokst frem en sterkere og mer synlig bølge for alt av breakcore, IDM og beats, noize, distortion, industri m.m. enn noen sinne på norsk sokkel.

Se f.eks. de nyere, faste Oslo-konseptene som Breakcore/Breakfest på både Solstice og The Villa og OK Computer Open Laptop-greia på Taxi Take Away, for ikke å glemme AntZen-fanatikerne i Shockz borti Sverige, alle de sprø "husprosjektene" hos Hellfire-familien i Trondheim, Randomizer, og selvsagt alle de voldsomme internasjonale heltene som Xotox, Feindflug, Dracos, Maschinenkrieger KR52, MZ.412, Nachtmahr etc.

Man sulter rett og slett etter slik (én gang) eksperimentell musikk over hele verden om dagen!!!

Så, som noe mindre støyfulle Babybird en gang klaget så patetisk fengende:
COMEBACK, SCUMBAG!!!

xelA <-----------


<em>sunjammer</em> sitt bilete

Tusen tusen takk folkens :)

Tusen tusen takk folkens :) Jævlig godt å høre.

Når det kommer til hardcore-scenen er jeg vel egentlig ikke helt på banen generelt. Jeg har aldri følt noe spes tilhørighet "der", og har heller ikke fått så mye ut av det som skjer der heller. Følte større tilhør blandt synthere, rett og slett fordi jeg har opplevd en generelt åpnere holdning til forskjellige former for energi.

De fleste spillejobber jeg har hatt i norge har hatt med synth-scenen å gjøre tross alt. Når jeg ble spurt om jeg ville spille på OSF-aid på Blue monk i 04 var det skikkelig stort for meg; "Folk vil faktisk ha meg tilbake". Når jeg ble spurt av Oslo breakfest om jeg ville spille føltes det som om de gjorde det av ren pliktfølelse. Var også dødsfett å bli slengt nederst på flyern etter residents også *sutre*.

Navnet Sunjammer har ingen vekt noe spesielt sted lenger. Det er utvanna konseptuelt, vanskelig å markedsføre (har aldri klart å beskrive hva slags musikk det egentlig er i en kort setning uten å høres ut som en hoven pretensiøs drittsekk), og sykt vanskelig å få bookings.

Jeg har nok av andre prosjekter, og det er ikke som om jeg slutter med musikk. Det hadde vært absurd. Men jeg har hatt Sunjammer som hovedprosjekt siden 1997, og de siste åra har det nesten hengt over meg. Veldig patriarkalske greier. Sins of the fathers osv. Jeg ender opp i en loop hvor jeg prøver å tilfredsstille mine egne idealer om hva Sunjammer skal være, samtidig som jeg rett og slett ikke har den samme energien jeg hadde før. Kurven er vel noe sånt som.. Hm.. At jeg var sint fordi jeg hadde tenåringsangst. Fikk meg dame. Mista henne. Ble lei meg. Så ble det bare musikk om å miste noen. Det blir for teit. Screw that noise.

Misforstå meg rett; Jeg vil "bli amatør" igjen. Gjøre noe annet uten pretensjoner om noe mer. Kanskje jeg er flink til noe annet enn vrengt synkoperende dunkadunk med strings og kor oppå? :P

Let's go back to when it was fun.


<em>NeonX</em> sitt bilete

Selv jeg har jo hørt om

Selv jeg har jo hørt om deg, og jeg har jo virkelig ikke peil på artister. Håper du kommer tilbake når du føler tiden er inne :)

-------------------------------
Skam deg, du har synthet.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.