Synther- og Trekkiebarn og BarneTV

I dag begynte en ny serie på svensk barneTV på SvT1: Pomos Piano. Tenk dere min reaksjon da en video i programmet handlet om en gutt som hadde mistet synthen sin! Gutten fant synthen og de dro hjem for å høre på Kraftwerk, alt akkompagnert av meget Softcell-inspirert synthmusikk. Så handler neste historie om noen romvesener som haiker hjem til sin hjemplanet på en promp. Synther, romvesener og promp i ett og samme program!!! Himmel!!!
Jeg mistenker at en hel generasjon svensk synthere og trekkies har fått barn og kjent sin besøkelsestid. Fra nå av og 11 lørdager fremover, er det Pomos Piano som gjelder!

http://www.tv.nu/p/08101118151845barnkanalen

<em>Karirari</em> sitt bilete

Jeg måtte lene meg veldig

Jeg måtte lene meg veldig nært skjermen nå for å forvisste meg at det var en m og ikke rn i navnet hans. Høres ut som et fantastisk kult konsept! Blir alltid så glad når jeg ser barne-tv laget etter andre premisser enn "hvor mye bråk og hvor mange farger klarer vi å få presset inn på en rute?" og dette høres definitivt lovende ut!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.