Nasjonaldagens helt

Endelig noen som behandler russen slik de behandler oss!

http://www.f-b.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040518/NYHET/211360555

Ellers er jeg tilhenger av å finne ut hvor det bor russ, og så stå utenfor vinduet deres og spille høy trance på tilfeldige tidspunkter i løpet av natta før eksamensdagen deres.

<em>elektronika</em> sitt bilete

jeg tror du kan få med deg f

jeg tror du kan få med deg foreldrene mine på det også. De bor ved siden av russens pitstop på Statoilstasjonen i Smestadkrysset. Ikke mye søvn der i gården, nei :-)


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Tenkte lenge på en type anti

Tenkte lenge på en type anti-russ med egne lueknuter/poenger.

Fine ting å gjøre:
Helle sukker på tanken til russebil.
Kortslutte musikkanlegg.
Skrike og hoie rett i øret på russ som tydelig er i bakrus.
Mobbe enslige russ man kommer over når man er en gruppe ikke-russ.

Og så helle vann på russen, selvsagt, som hverdagshelten fra Fredrikstad har vært foregangsmann for.

Kort sagt, gi russen tilbake med samme mynt!

Bare fantasien setter grenser!

Kan de ikke legge russefeiringen til Svalbard? Alle blir glade: Russen kan bråke så mye de vil, vi slipper å høre på dem, isbjørnen blir mett.


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

16mai

Jeg var veldig fyllesyk etter Das ich, hjalp ikke med burger heller.
Og selvfølgelig var det 16mai og jeg bor i Storgata. DUNKDUBK hele natta.
Dessuten har russefeiring ikke noe med at man er ferdig på skolen å gjøre, men at man skal begynne på universitet, så avlys hele skiten

CARPE SCROTUM


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Hver gang jeg hører andre kl

Hver gang jeg hører andre klage over russ og (her i byen) buekorps, føler jeg en dyp indre glede over å ha flyttet ut i skauen. Etter to år i sentrum og fire år i indre sandviken vet jeg alt om hvordan det føles å bli vekket klokka sju av en gjeng snottunger med hver sin skarptromme og tilhørende stolte foreldre og besteforeldre.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Nå synes jeg buekorps er gli

Nå synes jeg buekorps er glimrende greier, jeg da. Lørdagens DN-artikkel om korpsene var veldig fin. Buekorps er alt dagens Dagbladet-Norge hater, akkurat som frimurerne, og det får meg bare til å like dem enda mer.

Buekorpsene maser i hvert fall ikke rundt hele natta. Og så ser de kule ut.


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Buekorps er finfine de, så l

Buekorps er finfine de, så lenge de ikke vekker deg hver helgemorgen klokka sju og avløser hverandre fram til langt ut på kvelden på ukedagene. De forutseende foreldrene har nemlig vett til å hive ungene ut for å øve. Men nå som jeg ikke lenger blir vekket av dem har jeg et langt mer harmonisk forhold til de små fascist-imitatorene.


<em>Nikko</em> sitt bilete

Bah!!!

Bor du i Bergen, da, Dikador? Hvis ikke, kjeften. Buekorps mangler fullstendig mål, mening og eksistensbrettigelse. Ikke er de backline til et korps og ikke stiller de med eksekusjonspelotong. I det store og hele er de et sysselsettingstiltak for unger uten rytmesans. Og nei, de ser ikke kule ut! :sick:
--
Badges?!? We don't need no goddamn badges!!!


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Du må da innrømme at en gje

Du må da innrømme at en gjeng unger på linje i uniform kiler litt i de sansene som tar seg av fascinasjonen for Laibach og Leni Riefenstahl?

Jeg betrakter buekorps med en litt vantro fascinasjon. Hele konseptet er fantastisk absurd.


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Forresten, det med eksekusjon

Forresten, det med eksekusjonspelotongen var en god ide. Buekorpsene sliter jo med rekrutteringen for tiden, kanskje det er tingen som skal til for å øke oppslutningen? Buekorps som ekstremsport?


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Nettopp fordi jeg ikke bor i

Nettopp fordi jeg ikke bor i Bergen tror jeg det er lettere for meg å se hvilke ting som er bra med byen. Og for meg virker det som om buekorps er en bra ting. Jeg kunne argumentert meg blå om tradisjoner og identitet og motvekt til populærkulturens masseproduserte ungdomskultur, men jeg gidder ikke, siden alle som kjenner meg sånn noenlunde vil skjønne at den egentlige grunnen til at jeg digger dem er at de er et irritasjonsmoment for de riktige folka...

Forresten, hvorfor må man bo i Bergen for å uttale seg om buekorps? Må man bo i Afrika for få lov til å synes det er fint at det finnes løver?


<em>Nikko</em> sitt bilete

Jeg har bodd i Afrika og skj

Jeg har bodd i Afrika og skjønner jo poenget ditt. Kverulant. :P Men jeg er imot buekorps av sammen grunn som jeg er imot tyrefekting, revejakt og god gammeldags gjelling med murstein. Vi har utviklet oss som sivilisasjon på en god del punkter og det er på tide å kvitte seg med restene av barbariet. Jeg vil heller ha ungdom som henfaller til hip hop enn som flyr rundt i hird-uniformer og leker med tregeværer. Syk i hodet, jeg, ja sikkert, men hip-hoppere lager tross alt mindre bråk tidlig en søndag morgen enn buekorps. Bo på møhlenpris et halvt år (våren) så skjønner du hva jeg mener.

Badges?!? We don't need no goddamn badges!!!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

russejævler

Siden jeg er det enkelte sabeltann sjørøvere vil si er langt fra folkelig var jeg altså aldri russ. Russ er noe dritt, og de skulle vært hengt. Jeg liker ikke mennesker som gå i uniform, i det minste ikke når uniformene ikke er smakfulle og pene. Russ, politi, parkeringsvakter, drosjesjåfører, Kristelig Gymnas elever og Skinheads. Skal man ha uniform så er det viktig at det er en fin uniform, og at ikke mange har maken.
Sa Gird_09 i sin evigsorte bekledning, som kan minne om en uniform, som mange andre har.. Jeg er i det minste klar over at jeg sparker benene ut under meg selv... Rav rav rav...

-Gird_09-


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Uniformering

"Skal man ha uniform så er det viktig at det er en fin uniform, og at ikke mange har maken."

Um, da er det jo ikke lenger en uniform. Altså, hvis ikke mange har maken.

Jeg var forsåvidt heller aldri russ. Det var ikke noen stor prinsipiell avgjørelse, jeg gadd bare aldri. Kjenner jeg meg selv rett hadde jeg aldri klart å holde fingra unna russestyret om jeg først hadde meldt meg inn i den gjengen, og på den tiden var jeg allerede med å drive Dominion og hadde nok å ta meg til på arrangørfronten. For å ikke snakke om at jeg ikke drikker noe særlig og alltid drar først hjem fra fest, og at jeg er av den oppfatning at gjørmete festivaler og eggkasting i grunn er ganske oppskrytt.


Sitat:

"Tissen, tassen, tussen. Her kommer kristenrussen."

Barnslig ikke sant?


<em>iamkYm</em> sitt bilete

Vel

Jeg var russ og hadde det hyggelig sammen med klassevenner og andre. Det er vel egentlig ikke så stort problem med russ som alle skal ha det til? Fåtall gjør noe galt og det er vel kanskje mer det at anti-russen hisser hverandre opp til mislike dem enda mer. Ok, nå bor ikke jeg i Oslo og det er kanskje værre der, men uansett, la ungene få holde litt på da, det er vel så lite å klage over i forhold til alt annet. Dessuten syntes jeg russebukser har et utrolig fint snitt:p

(nå gjorde jeg meg nok vel veldig upopulær her...)

-
Festen er ikke over, det er kake igjen:o)


<em>elektronika</em> sitt bilete

Helt kult å være russ, var

Helt kult å være russ, var det selv. Men jeg terroriserte ikke nabolaget med 20 høytalere på taket av bussen. Tror man kan ha det moro uten å leie lydanlegget til Quartfestivalen, nemlig.

Vi var fire på bilen jeg var på og hørte på Sterk Naken og biltyvene på bilstereoen og hadde bagasjerommet fullt av øl.

Men det kan hende jeg begynner å bli gammel og tverr og har glemt hvor moro ungdomstiden var. hehe


<em>Kat</em> sitt bilete

Pest eller kolera?

Skulle akkurat til aa skryte av at jeg slipper hele russe-tullet, men saa kom jeg paa maskingevaersalver fra nabogata, og white-trash-krangler over gata.
Vet ikke hva som er verst, jeg!
________________________________
Stop spam: http://spamcop.net/


<em>ekpyrosis</em> sitt bilete

død over russen

Du liker buekorps men hater russ. Høres ut som du trenger lobotomi.:wink:

Min russehistorie:
I friminuttet etter 3FY-timen kommer russestyresjefen (som alltid sitter bakerst i klassen og maser) bort til meg og dynker meg full av vann, i den tro at fordi aldersforskjellen mellom meg og han er mindre enn 20 år, så kommer jeg til å like vann nedover nakken. For å toppe det hele tar kompisen hans og tømmer nok en flaske i skrittet på meg. Bad idea. Så da løper jeg etter dusten og gir ham et godt spark i låret, før jeg slamrer døren igjen mens jeg går inn i skolebygningen.
På vei ut igjen fra bygget to minutter senere blir jeg stoppet av en annen elev som vil spørre meg noe, jeg ser noldusen komme bort etter og går ned på kne foran meg som en angrende synder. Like ved siden av meg ser jeg en fyr med en full vannflaske som jeg spør pent om å låne. Den snille mannen samtykker og russepresidenten får trynet fullt av Olden.

Moralen er: Ikke føkk med fysikklæreren som har temperament.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.