Kjeller'n trenger lydhjelp!

Ja, veit at jeg har mast om dette før, men nå er saken plutselig aktuell igjen. Jeg får en del tilbud om konserter, og nå ser det ut til at lokalet vi bruker skal skaffe det som trengs for å gjennomføre dem. Stikkord blir industri, noise, dark folk og sånt. Men vi trenger noen som kan dette bedre enn oss, og som kan den 8. mai. Lønn i form av mat, billig drikke og mørkøyde jomfruer (evt. evig ferske gutter) i det Paradis profeten lover oss. Kan love at dette kommer til å bli svinaktig moro!

Noen frivillige?

<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Lyd kan jeg ikke, men jeg er

Lyd kan jeg ikke, men jeg er gjerne med på resten. Så jeg melder meg frivillig til å bli foret, oppvartet og belønnet i det høye, uten å gjøre det slag for det. Det går vel greit?


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Hånei, du! Her kreves det bl

Hånei, du! Her kreves det blodslit. Du blir nok pent nødt til å være Kjeller'ns høyre (evt. venstre) hånd i Bergen, ettersom det ser ut som om Adam skal en tur dit.

På den annen side: Det blir ikke noen konsert, så du kan jo godt komme og bli fôret - så lenge du betaler for det. Moahahaha!


Artig, men

rundt 5 år for sent for min del. Pokker. Hadde vært rasende festlig.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

For sent? Ka du mein? Jeg næ

For sent? Ka du mein? Jeg nærmer meg jo pensjonsalderen med stormskritt...


Vel altså

Jeg driver ikke med slikt lenger. Epilektrician er for snilt til å bli kategorisert som støy/bråk/industrielt etc. Begynner å bli gammal og treig vet du. 32 og sånn. Greit å høre på, verre å lage med noen som helst form for overbevisning. Du får som sagt booke inn WH eller noe i den stilen, bare vær så snill IKKE norsk noise for det er som kjent ufattelig stusselig.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

enig i din vurdering av norsk

enig i din vurdering av norsk noise - samtidskomponister som skal "rocke seg litt opp" er ikke noe særlig stas. Men jeg synes mye industri/dark-ambient er glimrende å høre på fremdeles, jeg. Men jeg hører jo på alt mulig rart også (Black Heart Procession går i bakgrunnen nå, rett etter R. Kelly), noe spillelistene fra Kjeller'n burde bære bud om. Og der får jeg ikke en gang lov til å ta med soulskivene mine...


Her går det faktisk

mye i Lemon Kittens for tiden. Spesielt "We Buy A Hammer For Daddy", noe som er litt av grunnen til at jeg ikke driver med skivesnurring in public. Kan'ke spille de greiene der ute. R'Kelly? Easy listening er fett nok, men lay off the vocals liksom.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.