Hahahahah, jeg ELSKER Grand Prix

Hvorfor? Fordi årets bidrag fra Sveits er DJ Bobo - Vampires are alive

http://youtube.com/watch?v=Iwcw6sq-hAY

<em>Karirari</em> sitt bilete

Jeg så et program på

Jeg så et program på svensk tv 1 i går kveld der fem kommentatorer, en fra hvert av de nordiske landene, gikk gjennom og kommenterte en del av bidragene, og jeg lo så jeg holdt på å trille i gulvet. Gud bedre, det blir så SYKT bra i år - gleder meg som en unge. Snakket med hege om å få skrapt sammen en grand prix-fest. Åh, det blir så gøy!


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Gleder meg til å se låta

Gleder meg til å se låta til Kypros, den hørtes ut som Zeromancer møter Evanescense i Grand prix innpakkning. Men selvfølgelig med en gitarist i svarte klær med eyeliner.
Nei detta blir gøy.

Hasj fører til batikk


<em>henrik</em> sitt bilete

Kypros

Litt sånn comme ci comme ca: http://youtube.com/watch?v=ns6hNvc-f_k


<em>henrik</em> sitt bilete

Bulgaria

Vi er i grand prix-stemning her, Bulgaria goes Hedningarna: http://youtube.com/watch?v=2SHHfJnr7Pw


<em>elektronika</em> sitt bilete

Jeg tenker veldig Juno

Jeg tenker veldig Juno Reactor når jeg ser Bulgaria. Og det er jo ingen dum ting :-)

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Tøft i 20 sek

var den ja. Tøff perc og basslinje. Men hvor tok melodien veien egentlig ?

Infinity burde vært med i det selskapet der istedet for det turbo dølle som norge har gulpet opp i år igjen.

Why do birds suddenly appear ?


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

I det minste så var ikke

I det minste så var ikke dette vårt bidrag:
Kroatia - http://www.youtube.com/watch?v=EIS4vzw-Y70

Hasj fører til batikk


Bulgaria

Har alltid beundret Bulgaria for i det minste å prøve å være originale, selv om musikken av og til kan høres litt rar ut... og bulgarsk er jo heksespråket over alle. Men det kuleste hadde jo vært om det var DE som fremførte Vampires are Alive! Da hadde de nok vunnet :P


<em>KariVelvet</em> sitt bilete

Når er grand prix i år da?

Når er grand prix i år da?


<em>elektronika</em> sitt bilete

Seminfinale 10. mai og

Seminfinale 10. mai og finale 12. mai

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


<em>Scythe</em> sitt bilete

GP

Vi jobber for å fiske et GP party på Uglebo (Blindern) med visning av finalen på storskjerm, spilling av schlagere over høyttalerne og billig øl og vin i baren, kan slenge ut mer info når det nærmer seg!

---
Jeg er så kul ass


<em>Karirari</em> sitt bilete

Poenget med Grand

Poenget med Grand Prix-fester er jo moduleringsshotting. Det blir SYKT dyrt på et utested, uansett hvor billig ølen er :P


<em>nymfen</em> sitt bilete

Haha, det er beste

Haha, det er beste drikkeleken sin, det.
Vi pleier å ha akkurat samme opplegget her hvert år. Eller, det begynner med "drikk hver gang noen modulerer", men folk blir så raskt fulle at alle finner på nye regler så de kan drikke enda mer, og til slutt satt vi igjen med "drikk hver gang det er mennesker på scenen". Folk lå bokstavelig talt på gulvet, under bordet etterhvert. Gleder meg til 12. mai!:D

C:\DOS
C:\DOS\run
run\DOS\run!


<em>Karirari</em> sitt bilete

Sist grand prix var jeg så

Sist grand prix var jeg så full som jeg har vært...noensinne, tror jeg. Det begynte med moduleringsshot, og foregikk ganske rolig under gjennomgangen av sangene. Problemet kom under poengutdelingen. Først var det drikking hver gang finland fikk poeng. Etterhvert ble det drikking hver gang finland fikk 12 poeng. Det var drikking når norge fikk poeng, jeg måtte drikke når makedonia fikk poeng, og jeg tror det var hege som drakk for albania, og så måtte jeg holde henne med selskap.

Så vant finland, da, og beseglet min skjebne ganske effektivt :P


<em>nymfen</em> sitt bilete

Dette er en perfekt

Dette er en perfekt anledning til å bruke alt Ahoj Brause-pulveret vi kjøpte i Berlin. Hoho, det er farlig det. Det er godt de er lure nok til å legge GP til en lørdag...

C:\DOS
C:\DOS\run
run\DOS\run!


<em>Karirari</em> sitt bilete

Nei nei, vodka

Nei nei, vodka tabasco-shots, med vodka rett fra fryseren, det er godsaker.

Og joda, Grand Prix på en lørdag er greit nok det, men ikke når jeg har kor kl kvart på ti neste morgen! Fredager er mye bedre, jeg gjør aldri noe som helst tidlig på lørdager.


<em>Happiest</em> sitt bilete

Oki...

Nice video, shame about the song.

Happiest Girl I ever knew, why do you smile the smile you do...?


<em>Happiest</em> sitt bilete

Æh...

Snakker vi om Grand Prix eller Goth Prix? Var liksom ikke måte på... Dette må jeg se, føler jeg. Når var det igjen?

Oki, så det nå. I mai.

Happiest Girl I ever knew, why do you smile the smile you do...?


<em>Karirari</em> sitt bilete

Kom og lek med meg! Hvor enn

Kom og lek med meg! Hvor enn det blir :P


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.