Er det meg eller mediene?

Jeg kommer som så mange vet fra det lille hølet Grimstad. Byen Gud glemte, som han virkelig burde få øynene opp for og utslette som Sodoma og Gomorra. De siste syv årene har jeg bodd i Oslo, før det et år i Trondheim og så et år til i Oslo før det.
Jeg sitter her og ser på TV-Norge, og jeg merker at jeg er så inderlig lei av at Oslo fremstilles som en utrygg by full av vold og slemme mennesker. Det er ikke slik det er. Grimstad er en mye skumlere by enn Oslo kan bli noensinne, med mindre det bryter ut krig og sånn. Klart det blir vold når man trykker 5-600.000 mennesker sammen på et så lite areal (faktisk mindre enn Grimstad såvidt jeg husker), men herregud så lite vold det er pr innbygger her om man sammenligner med det nevnte lille hølet.
Mediene tjener på folks frykt i form av seerandeler, og snutesvinene fyrer ivrig opp for å få økte budsjetter og penger til økt overvåkning av Karl Johan.
Jeg er seriøst lei, og seriøst oppgitt.
Oslo er en trygg by.

<em>TV Noise</em> sitt bilete

Mediene og utkantnorge

Er ikke Grimstad en skikkelig menighetsby egentlig ? ExExEx jobben hadde en fordømt mange menigheter som kunder når jeg jobbet der (musikkforretning, instrumenter).

Hvis du ser ut som på bilder i virkeligheten er vel sjansen mindre for at noen kødder med deg enn mange andre jeg har sett bilder av.

Det skjer faktisk mer i mindre byer som du påpeker, hvis man feks går innom www.ta.no og www.varden.no (fylkesaviser for Telemark) på en mandag, så ser man fort at politiet har nok å gjøre. Rjukan politiet hadde en rimelig travel helg for å si det sånn.

Why do birds suddenly appear ?


<em>Gird_09</em> sitt bilete

sant nok

Det er sjelden folk gjør ubehagelige ting mot meg, til tross for min pusekattete personlighet. Jeg synes da jeg ser snill ut, men folk har gitt uttrykk for at de er av en annen oppfatning. (Var noen som yppet på lørdag da, drev og insinuerte at jeg var tilknyttet en lite politisk korrekt ideologi, men jeg overså dem.)
Men seriøst, noen burde få øynene opp for at det er i utkantnorge dritten skjer, ikke i byen. Det er bare en slags anti-urban myte kokt opp av norske politikere for å holde liv i distriktene.
Hvor er rasismen? Ikke i byene. Hvor er knivstikkingen på låvefest? Ikke her. Hva med ungdommene som reiser inn til byen for å drikke og slåss? Ser ikke noe av det her i Oslo. Hvor er galningene som skyter kattunger med pumpehagle og gleder seg til ulvejakten? Ikke her de heller...
I Grimstad derimot, bedehusbyen med de hvite husene er det nok av denslags.
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Merker at jeg ikke føler

Merker at jeg ikke føler meg helt trygg når jeg er på byen hjemme i Hønefoss. Artig var at jeg har vært ute der 3 ganger i år og sett 4 slosskamper. Mens det mest drastisk jeg har sett i Oslo i år var på vei hjem der en innpåsliten katte plaget et piggsvin.

Hasj fører til batikk


<em>Nikko</em> sitt bilete

Nå er det jo opplest og

Nå er det jo opplest og vedtatt gjennom media at det er byene som er problemet og ikke bygdene her til lands, selv om alle undersøkelser ville vist at det er større prosentandel homofobi, rasisme, mishandling og vold i hjemmet.
Nasjonalromantikken i Norge er mer seiglivet enn et kraftig tilfelle av klamydia eller syfilis og nærmest (om ikke fullstendig) umulig å bli kvitt. Har selv også opplevd mye mer vold og truende adferd i Grasdal eller på Lindås enn i Bergen eller Oslo. Men mediene og folk flest, virker det som, vil ha det til at det er bedre å bo på bygda enn i byen, "for der tar folk seg av hverandre".
Dette er jo selvsagt noe jævla pisspreik. Se på hvor flest ektefeller og barn drepes: på bygda. Se på hvor flest homser blir banka opp: på bygda.
Min teori er at det underrapporteres en god del tilfeller av vold på bygda også. Alle kjenner alle og da ser lensmannen gjennom fingrene med at han Ola var litt ram i fylla i helgen. Det var tross alt bare en jævla homo/svarting/punker og de ber om det.
Hørte fra en kollega om hvordan lensmann og andre i Gudbrandsdalen hadde spøkt etter at to tamiler kjørte utfor veien og druknet, de hadde laget nidviser og konkludert med at de egentlig ga faen i om de ble funnet i live. Det var to mindre av de folka og det var jo bra.
Fine holdninger. Som min kollega sa: "alle vet at slike holdninger er gale, men på bygda ligger de hele tiden og ulmer under overflaten".
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Nå er det jo forskjell på

Nå er det jo forskjell på bygd og bygd da. Grimstad og Hønefoss er jo for metropoler å regne sammenlignet med f.eks Borkenes, der jeg vokste opp. Og vet du hva? Jeg kjenner meg overhode ikke igjen i det bildet dere tegner av bygdenorge som et mareritt av forfyllede konemishandlende kattungeskytende rasister. Det verste jeg kan si om intoleranse og sånt der jeg vokste opp er at da jeg begynte å gå med nagler og svart leppestift fikk jeg en god del rare blikk. Vi har asylmottak, to store videregående skoler, masser av gamlehjem, og det som på et tidspunkt var nordnorges største hjem for funksjonshemmede. Hadde vi hatt lyst til å finne noen å rakke ned på er det bare å snu seg og peke i hvilken som helst retning, det står sannsynligvis en jævla svarting, en forbanna homo eller en mongis foran fingeren din. Men vet du hva? Vi har det faktisk ganske hyggelig sammen.

Så det så. Nå sier ikke jeg at alle bygder er som Borkenes. Men ganske mange er faktisk det. Og jeg vil, som en relativt liten pike, få si at jeg føler meg overhode ikke trygg når jeg går alene om kvelden i Oslo. Det er lett for dere å være menn som vet at det verste som kan skje er at dere må gi fra dere lommeboka og mobilen. På Borkenes, eller i Harstad for den saks skyld, er jeg ikke redd.

Er forresten helt enig med deg når du sier at det foregår mest mishandling og sånt i hjemmet - og hvor bor det flest folk i Norge? Tviler på at folk er snillere med hverandre bak låste dører i Oslo enn på Borkenes.


<em>Tollef</em> sitt bilete

Bygdehæflete

Jeg er oppvokst på byda sjæl, i Førde, og jeg har nylig jobbet noen år i Sogndal. Jeg trives på bygda, men sjansen for å få juling av en tilfeldig gjøk er betraktelig større enn i Oslo eller Bergen. Du kan ikke en gang føle deg trygg på at politiet griper inn om de skulle være tilstede. Hvis du så litt annerledes ut, økte sjansene for juling med flere hundre prosent. Kompisen min insisterte på å gå lange omveier mellom utestedene, for å ungå de stedene det var størst sjane for å bli stoppet av en eller annen drittsekk. Slik har jeg aldri behøvd å tenke i byen, selv om man visstnok bør være forsiktig med taxikøer ved stengetid en lørdagsnatt.
Jeg tror ellers at noen kan bli provosert av uttalelsen om at menn ikke risikerer annet enn å måtte gi fra seg lommeboka og mobilen. Jeg veit om flere som har blitt utsatt for betraktelig styggere ting enn det. Men du har rett i at sjansene for å bli voldtatt er betraktelig lavere for menn. Mora mi blir brukt som medisinsk sakkyndig ved voldtekter i Sogn og Fjordane. Det skjer en god del av dem i bygene og. Vi har forsåvidt hatt tilfeller av voldtekt og drap i både Sogndal og Førde de siste åra.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Jeg mente det på en

Jeg mente det på en generell basis, ikke som noe absolutt fakta, så håper ingen tar seg nær av det.

Og det kan faktisk være, at sjansen for å bli banka opp hvis du er mann er større på bygda. Jeg vet veldig lite om det, har aldri vært på noen utesteder, eller på noe særlig med fester hjemme, så for alt jeg vet er de voldsorgier som ingen noensinne snakker om etterpå. Har ikke blitt banka opp, hverken i Oslo eller hjemme, men jeg vet hvor jeg føler meg tryggest, og det er ikke her.


<em>Martepus</em> sitt bilete

Vel

Jeg føler meg slett ikke trygg i Oslo på nattestider. Men så er det ikke slosskamper jeg frykter mest da.


<em>Nikko</em> sitt bilete

Vel, da kan vi jo konkludere

Vel, da kan vi jo konkludere med, på ufattelig tynt grunnlag, at det er tryggere for jenter på bygda og for gutter i byen.
:-P
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Hehe, jeg vet ingenting om

Hehe, jeg vet ingenting om hvor det faktisk ER tryggest, men jeg vet at jeg føler meg mye mer utsatt en sen kveld i oslo enn en sen kveld i harstad. Folk roper ikke ufine ting til meg på gata eller lager kysselyder og plystrer når jeg går forbi i harstad, og det hjelper veldig på stemningen...


<em>myotis</em> sitt bilete

inte jag heller.. men det

inte jag heller..
men det är mest skummelt att vara ensam hemma.
har redan tänkt ut ett gömställe ifall det skulle komma zombier

~var finns Ctrl-Z i det verkliga livet?~


<em>Karirari</em> sitt bilete

Aw, det er så fint at det

Aw, det er så fint at det er noen andre som er redde for teite ting! Kan jeg komme og gjemme meg hos deg hvis det kommer varulver?


<em>myotis</em> sitt bilete

Självklart. Men jag har

Självklart.
Men jag har också en plan hur man ska komme sig unna zombier ifall de skulle invadera oslo s. Men det innebärer mye klatring opp langs de stora tjocka järnapålarna. och så är det en vajer eller nåt bakom 7/11 som man säkert kan svinge sig i. Osäker på om man kan komma sig unna varulver så samma sätt, för de är ju ganska så bra på att hoppa.

~var finns Ctrl-Z i det verkliga livet?~


<em>Karirari</em> sitt bilete

Heh, jeg antar du har lest

Heh, jeg antar du har lest zombie survival guide?


<em>myotis</em> sitt bilete

Oh..oh.. oh.. Nei jag har

Oh..oh.. oh..
Nei jag har bara sett för mycket zombiefilm..
och spill..

~var finns Ctrl-Z i det verkliga livet?~


<em>Karirari</em> sitt bilete

Stikk innom butikken på

Stikk innom butikken på byporten etter 16.30 i dag da, så kan du få snoke i den - ganske morsom bok!


<em>Ian</em> sitt bilete

Redd? Jeg?

Jeg er sjelden redd når jeg går noen plass. Kanskej litt nervøs enkelte plasser, men alt har hittil gått bra med meg både i Oslo og i Trondheim.

Min mor derimot. hun er svært redd for meg når jeg går noen som helst sted i nærheten av lengre unna 200 meter der hun bor når jeg er på besøk. "åh nei.der ville ikke jeg gått. Der skjer det så mye galt.. Uff nei ikke der heller, oi..det er jo værste veien av dem alle.. "

"Pzy has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."
- www.melsom.be -


<em>Gird_09</em> sitt bilete

det jeg også mener

Min bestemor er livredd for at jeg bor i den store fæle byen og ikke i lille trygge Grimstad. Jeg derimot vil hevde at jeg aldri har vært så redd i mitt liv som de gangene jeg prøvde å gå ut i det helveteshølet. Hun er vant til det, så hun forstår ikke forskjellen.
Det jo så mye "fælighet" i Oslo mener hun, og utlendinger som ikke kan norsk og hater alle som ikke er muslimer.

Vel, hun har aldri følt hvordan det er å kunne gå gjennom byen etter klokken 21:00 for å bli trakassert for hvert kvartal man går, for så å finne et sted man slipper det.

___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Nephilia</em> sitt bilete

Kan vel skje overalt..

Jeg har egentlig aldri følt meg så veldig høy i hatten når jeg går alene i Oslo på kvelds/nattestid, men jeg merker at jeg har blitt litt mer redd etter at kjæresten min ble utsatt for blind vold for et par mnd siden. Han ble slått ned av en vilt fremmed fyr som ikke likte trynet hans.
Men jeg er fra ei lita bygd og vet at det er vold der også, så man kan vel aldri være helt trygg.

Squirrelly wrath!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

naturligvis

Vold er et universelt menneskelig instinkt. Vi har alle vold i oss, men mennesker som bor i byer er etter min erfaring mindre utagerende enn dem som bor på mindre steder. Det er rett og slett mer toleranse i byene, og mindre aksept for "slåssing". At fokuset er på vold i byene er nok fordi det er mer ran i byene, og flere narkomane. Mye av den volden som er byene er også innad i gjenger, og ikke så tilfeldig som den kan være andre steder - det er ihvertfall hva jeg har hørt av kriminologer.
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Margareth</em> sitt bilete

Det spørs jo litt hvor man går i Oslo.

Det hender jeg snakker med en fyr på nattbussen som er dørvakt på et utested på Akerbrygge. De må bruke skuddsikker vest på jobb. Jeg har også hørt at hvis det er et metal/synth eller lignende arrangemang på rockefeller så halverer de antall vakter. Er det hiphop så må de doble. Så jeg tror kanskje at vi som går på våre snille alternative steder ikke ser all den volden som er her i Oslo.

Ellers har jeg også lagt merke til hvor mange flere slåsskamper jeg er vitne til hvis jeg er så dum at jeg går ut i min hjemby Halden enn her i Oslo.

Er det forresten noen som husker hva som skjedde da det var Gotham på Killyourego da de som leide ut syntes det var en strålende ide å slå sammen Gotham og et hiphop arrangemang? Da var det full slåsskamp på dansegulvet, anntasting av små søte gothpiker og denging av søte uskyldige gutter med sminke osv.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

Hahahaaha

Vestkanten greit nok. Der er det livsfarlig har jeg hørt. Busssjåførene er redde for å kjøre dit og sånn. Aker brygge er ikke mitt sted akkurat.

Når det gjelder hip hop og gotham nights: Hvem som helst, tilogmed fredelig lille meg får jo lyst til å banke folk på GN (ihvertfall i gamle dager, da jeg faktisk orket å gå der) og hvem vil ikke klå på gothpiker??
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>monoton</em> sitt bilete

Øy! Ikke snakk dritt om

Øy! Ikke snakk dritt om Halden her! Jeg har aldri sett en slåsskamp på byen i Halden noensinne og det er fakta faen. Du må slutte å gå ut på Kongens vet du!


<em>Margareth</em> sitt bilete

Så du mener at

din spesielle stil og væremåte skal aksepteres mens gotherne er fritt vilt Gird_09? Og på deres eget klubbkonsept attpåtil? Skamme seg! Dessuten er det forskjell på å bli klådd på og nesten bli gruppevoldtatt på dansegulvet. Ikke det at å bli klådd på er så hyggelig heller. Det jeg jo prøvde å si var at det er forskjell på hvor mye vold det er i de forskjellige miljøene.

Når det gjelder Halden så er det veldig mange år siden jeg var så mye ute der, siden jeg jo bor i Oslo nå. Da var det en del slåssing inne på discoteker og spesielt på utsiden. Jeg har også opplevd ting på vei hjem fra byen og på fester som var svært lite hyggelige. Jeg har feks opplevd på vei hjem å måtte løpe gjennom halve byen med en fyr (som jeg fikk vite senere har skrytt av hvor mange han har voldtatt) etter meg. Jeg styrta inn på et gatekjøkken og ringt etter hjelp. Måtte dukke bak disken da han hadde tatt meg igjen og han plutselig sto i vinduet. Har vel egentlig aldri vært noe særlig på Kongens, men typen til søstera mi (en bitteliten fyr) ble banka opp så jævlig at han ble sendt på sykehus bevistløs med hjernerystelse og knekt nese. Så vidt jeg skjønte så hadde han vist hvert spydig eller noe sånt i baren. Det er bare toppen av isfjellet når det gjelder mine opplevelser ute i Halden. De mest traumatiske personlige opplevelsene tror jeg ikke jeg skal gå inn på her. Er ikke alt for lei meg at jeg flytta for å si det sånn.

Men nå har jeg prøvd å gå ut 4-5 ganger i Halden de siste to åra med en gammel venninne. Da har jeg gått på Fredrikshall(tror jeg det heter) og Studentkroa. Det har vært veldig hyggelig. Så kanskje det har blitt bedre. Jeg håper det. Men jeg tar taxi hjem nå da.


<em>Karirari</em> sitt bilete

......jeg får alltid så

......jeg får alltid så utrolig lyst til å kline til sånne små sutregothegutter med svart eyeliner og feit gardinpannelugg, bare for å få dem til å grine. Seriøst. Det er den samme delen av meg som vil sparke mopsehunder utfor verandaer for å sjekke om de spretter.


<em>Margareth</em> sitt bilete

Ja men da følger du jo ikke kardemommeloven

Forresten å sparke mopsehunder er sikkert ikke et brudd på den ;o)


<em>Karirari</em> sitt bilete

Pøh, hadde jeg vært en

Pøh, hadde jeg vært en sippete liten sutregothegutt hadde jeg bare blitt glad om noen klappa til meg :D

(jeg er sikker på at de spretter!)

(mopsehundene altså.)

(eh, sikkert sutregothguttene også.)


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Du får møte opp og slå

Du får møte opp og slå deg løs på fredag. Er så lite vold på Gotham, har bare vært ett skikkelig tilfelle på 12 år, så du kan dobble statestikken.

Hasj fører til batikk


<em>Karirari</em> sitt bilete

Skal ikke slå alvorlig,

Skal ikke slå alvorlig, bare...klapse dem i bakhodet eller noe. Ikke kom her å påstå at du ikke kjenner det krible i fingrene når de snufser seg forbi deg.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

lyst og handling

Det hender jeg får lyst til å gjøre så mye rart. Her om dagen fikk jeg voldsomt lyst til å rive ut halsen på en fyr med tennene mine, men jeg gjorde det jo ikke.
At jeg forstår at folk klår på gothpiker er jo et slags testosterontåkete kompliment da.
Men jeg ville naturligvis aldri forsvart faktisk vold mot noen form for subkultur, til tross for at både gothere, skinheads, sosialister, intellektuelle, skatere og gangstere kan irritere meg så jeg har lyst til å finne frem balltre i blant. That's just me, two gallons of bile in a one gallon container.
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Catgirl</em> sitt bilete

Jepp...den mixen var god du...

Sjelden har det vel vært mer drittslenging i køen inn til lokalet enn da. Men vi var nå like ille som "vestkantsossen" da. Minns at det unnslapp noen syrlige kommentarer om blondiner fra min munn....Eller..."dåjer" som vi kaller de i Horten. Jeg kommer jo fra en småharry whitetrash småby sjøl hvor folk skyter hverandre og knivstikker hverandre for trygdepenger..jeeeez.
Jeg føler meg mer vel i Oslo av den enkle grunn at folk har faktisk bedre ting å gjøre enn å sitte å grave seg ned i all sladder og ignoranse som måtte være tilgjengelig. Det blir hyggeligere av sånt..passe sine egne saker ja. Sånt liker vi :)

Sist jeg var i hjembyen så ble jeg spurt om fryktelig mye rare ting. Var så uomtenksom at jeg hadde tatt på meg knestrømper og sånn *flire*

"Boys can be so dumb some times" - Tori Amos


<em>Karirari</em> sitt bilete

Knestrømper! *gisp*

Knestrømper! *gisp* BABYLONS SKJØGE!


<em>Catgirl</em> sitt bilete

hell yeah!

Det festligste var forøvrig en kar som er 5 år eldre enn meg som kom bort og påpekte at han kunne huske at jeg gikk i sorte og hvitstripete strømper som 15-åring også... hehe

"Boys can be so dumb some times" - Tori Amos


<em>Karirari</em> sitt bilete

Apropos

Katta di satt forresten og var tøsete utenfor vinduet mitt for litt siden. Kan du prøve å forklare dyret at pusepiken vi passet flyttet for flere måneder siden, og at jeg definitivt ikke vil komme ut for å ligge med han?


<em>Margareth</em> sitt bilete

Har pleid å bli mobbet for klærne mine jeg og

i hjemmbyen, men ikke i det siste, til tross for at jeg har tatt på meg litt mer ekstreme ting enn før. Jeg lurer litt på om alle drittslengerne jeg møtte før sitter hjemme med 2.5 barn, stasjonsvogn osv. Jeg tror man holder seg ung litt lenger i Oslo =)

Når det gjelder å lapse til disse sutregotherne så er det vel ikke umulig de hadde likt det. Da får de jo en grunn til å sutre og det må jo være bra. Men at en gutt bruker sminke betyr jo ikke nødvendigvis at han er en sutregoth da. Mitt største problem med den beryktede gothamepisoden (for jeg er hverken en gutt m sminke eller søt liten gothjente) var vel egentlig at de innsisterte på å sloss på dansegulvet akkurat der jeg danset. De fulgte tom etter da jeg flyttet meg, flere ganger. Fryktelig irriterende.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Næh, men når de har

Næh, men når de har crow-eyeliner, lang pannelugg hengende ned foran ansiktet, og subber avgårde som om skafottet venter dem? *klaps!*


<em>Cybot</em> sitt bilete

Förvisso riktigt:

Medierna tjänar feta stålar, snuten får påökt och folk är räddare än de borde. Men... av Oslo, Stockholm, Malmö och Köpenhamn (de storstäder jag har att jämföra med) så upplever jag mycket mera av utslagna människor, helöppen prostitution och tung narkotikaförsäljning mitt inne i centrum här. Och mycket flera polisbilar också för den delen.


<em>Margareth</em> sitt bilete

Jeg så forresten

en statistikk over det der for noen år siden. Da viste det seg at det var flere narkomane pr innbygger i div småbyer feks Halden enn i Oslo. Men de synes vel ikke så godt kanskje. De i f.eks Oslo oppholder seg jo midt i bykjerna.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Kanskje de er

Kanskje de er folkeregistrert der de kommer fra, men bor i Oslo. Jeg kan ikke se for meg at en uteligger føler et spesielt stort behov for å fortelle staten at han flytter..


<em>Margareth</em> sitt bilete

Men det spørs jo

om de har brukt folkeregistere eller politiet eller begge deler som grunnlag for undersøkelsen. Det er jo i den byen de er og gjør ulovlige ting de havner i registeret til politiet. Sjekker du i folkeregisteret så står du ikke oppført som narkoman/ uteligger;) Hvis jeg ikke husker feil så var statistikken mer basert faktiske hendelser enn hvem de var.

Uansett var det vel ikke akkurat den typen vold som det var snakk om i media nå heller. Det var mer i forbindelse med helgefyll. Det var jo snakk om at grunnen til at det er så ille er at det er for mange sjenkesteder. Noe jeg synes er helt idiotisk. De samme folka vil jo fortsatt gå på byen. Det blir bare jævlig mye trangere. Det kan umulig være en forbedring.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Jeg tror de håper at folk

Jeg tror de håper at folk skal gå til utesteder litt lenger unna sentrum...Skjønner ikke hvorfor hele oslo absolutt skal trekke ned til Karl Johan i helgene. Er glad jeg henger der jeg gjør :) Ikke for det at Maiden er så langt unna karl johan at det gjør noe :p


<em>Margareth</em> sitt bilete

Ja men

hva om disse tullingene velger å komme til oss da? Grøss! Jeg ser ikke for meg at disse voldelige typene vil begynne å gå på puber i utkanten. Det er vel mest div nattklubber og sånt de går på.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Da tråkker vi på de trendy

Da tråkker vi på de trendy små tøyskoa deres med bootsa våre, og gir dem buksevann på dass.


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

På grunn av sjenkeringen,

På grunn av sjenkeringen, politikerene vil ikke ha støy overalt, derfor får bare utesteder i sentrum holde åpent lenge, derfor trekker så mange inn mot sentrum.

Hasj fører til batikk


<em>Margareth</em> sitt bilete

nettopp

så da ville færre utesteder bare gjøre ting værre i sentrum.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

de farlige storbyene

Ja. Nå er det virkelig snart på tide med en utrenskning. Alle de farlige elementene i storbyen. Fysj og fy.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/11/18/483333.html
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

politiet og media igjen

Stor ironi:
Jeg så reprisen av lokalnyhetene fra i går, og det viser seg at politiet sliter med rekruteringen til Oslo. De har flere titalls stillinger ledig.
Og hva er årsakene?
Nrk sier: høye kostnader og lav lønn.
Politihøskolen sier: medienes bilde av volden i Oslo og høye kostnader.
Hahahaha!
Kanskje de skal tenke seg litt om før de velger strategien med å fokusere på volden for å få mer penger. Så kanskje de får flere å gi pengene til også...
___________
Wielder of a rattan cane.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

og takk til statsråden

I min pågående tirade mot medienes skjeve fremstilling av voldsproblemene i Norge skal jeg nå ta for meg dagens statsrådsidioti på NRK.
Knut Storberget har vært natteravn natt til i dag, og NRK har filmet ham.
Og hele innslaget dreier seg egentlig om at ungdommer i Oslo drikker for mye, mer enn sine jevnaldrende i resten av landet kan det virke som.
Og store deler av problemet ligger åpenbart i at det er for mange utesteder i Oslo.

Hm. Jeg har litt problemer med denne fremstillingen.
Hvor ble det av all den skjulte drikkingen i bygdenorge?
Hjemmebrent?
Bare fordi de ikke raver rundt i sentrum så justisministeren kan se dem, så betyr ikke det at ikke bondeungdommen drikker.
Jeg vil faktisk påstå at det er omvendt, at de drikker mer og tidligere i småbygdene.
Hvor mange 15-åringer siler rødsprit i loff i Oslo?

Men men, "by-og-land-hand-i-hand"-partiet som Storberget representerer har jo skodd seg på myten om urban dekadense og forfall siden krigens dager, så jeg ser ikke at de skal slutte med det nå.
___________
Wielder of a rattan cane.


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Der har du rett igjen. I

Der har du rett igjen.

I mange deler av utkant norge er man voksen når man er konfirmert. Det innebærer drikking av alt fra pinglebrus til heimbrent med foreldrenes samtykke. Har vært i 2 slike konfirmasjoner selv for noen år siden, og det er faen meg ikke noe pent syn.

Why do birds suddenly appear ?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.