Magasin

Noen som vet om noen synthmagasiner som blir jevnlig utgitt med cd på kjøpet? Kun synthpop/EBM/electroclash... orker ikke goth/metall.

<em>KlingKlang</em> sitt bilete

Noen tyske...

Sonic seducer, Orkus Magazine (kun den tyske kommer med cd) og Gothic Magazine er faste innkjøp for min del. Alle kommer med cd(er), men du må nok regne med noe goth/metall. De to sistnevnte kan bestilles fra http://www.musicnonstop.co.uk, mens den første er det greiest å abonnere på. Sonic seducer var jo en stund å få kjøpt her i Norge, men ble trukket tilbake. Nå har de heller tatt inn den engelskspråklige varianten av Orkus, men foreløpig er den uten cd.

M


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Tja, Side-Line later til å

Tja, Side-Line later til å være populært, men det er jo greit å vite hvordan stoffet velges ut. Her kan du få en pekepinn:

http://www.side-line.com/forum/threads.php?id=14007_0_20_0_C

Og jeg som trodde hele vitsen med en "nyhetskilde" var å velge ut de nyhetene som var interessante, ikke de som kom fra vennene dine. Det ville jo vært som om Skavlan bare inviterte vennene sine i studio hele tiden...

Side-Line omtaler ikke utgivelser fra selskaper som ikke "støtter" dem, og intervjuer publiseres kun hvis bandets selskap kjøper annonser. Med mindre det dreier seg om band som Rammstein, som selvfølgelig trenger all støtte de kan få.

--------------

"Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos."

- Homer Simpson


<em>elektronika</em> sitt bilete

Mmmm, da OSF skulle bli

Mmmm, da OSF skulle bli sponset av Side-Line, var dealen at hvis vi brukte logoen deres på materialet vårt, skulle de skrive en artikkel om oss. En underlig måte å drive journalistikk på. Ihvertfall i øynene til en som vanligvis kjøper musikken hun spiller på radioen med egne penger.

---

Fantasy night delivery service by Santa


<em>Gird_09</em> sitt bilete

Skavlan

Jeg har ganske sikre kilder på at det er akkurat det han gjør. I det minste i svært mange av tilfellene. Mannen er en hore av de helt store.

Guns are good and guns are great, to kill the people that you hate!
- Genitorturers: Guns are great


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Sk(r)avlan har jo blitt

Sk(r)avlan har jo blitt kritisert for det lenge...

:d

--------------

"Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos."

- Homer Simpson


<em>elektronika</em> sitt bilete

Jeg er ikke spesielt

Jeg er ikke spesielt overrasket at det fungerer slik på store talk shows, men jeg liker jo å tro at alternativ presse er fri for slikt. Naivt.

---

Fantasy night delivery service by Santa


<em>Gird_09</em> sitt bilete

omvendt

Jeg mistenker at det snarere er omvendt. Fremtredende folk i undergrunnsscener er gjerne en gjeng med horer som er ganske opptatt av å komme et sted i scenen. Det er liksom verre for komersielle folk å komme unna med å invitere venner, siden de sannsyneligvis ikke kjenner like mange "spennende mennesker" som skavlan. Når man er en scener er det mye lettere. Ikke så vanskelig å gjøre seg spennende heller da... :)

Guns are good and guns are great, to kill the people that you hate!
- Genitorturers: Guns are great


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Jeg tilbød meg å skrive

Jeg tilbød meg å skrive noen anmeldelser for dem, men trakk meg da jeg skjønte hvordan de opererte.

I en mail sa de at de hadde forståelse for at deres måte å drive butikk på kunne virke litt "commercial". Vel, jeg kan tenke meg andre ord som er mer dekkende for et medie der man kjøper seg redaksjonell plass. Jeg har ingen problemer med at et blad tenker på å overleve, men det finnes måter å gjøre det på som ikke kommer så skjevt ut.

Det kjipeste er selvsagt at de bandene som slipper å betale for seg ikke er morsomme og spennende små band som et ekte sceneorgan ville gjort et unntak for, men band som Rammstein og Depeche Mode. Når man subsidierer megaartister og boikotter undergrunnen, blir det ganske merkelig. Det blir faktisk VERRE enn de verste mainstream-blekkene.

--------------

"Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos."

- Homer Simpson


<em>Electro</em> sitt bilete

Og for mer lokale...

...greier, men riktig nok uten medfølgende CD (annet enn "Wonderland Productions"-promo'er), så finner du "ZERO MAGAZINE" i Sverige, og "Rimfrost" i Norge. Sistnevnte synth-goth-metal-kombo er for tiden under kraftig omgjøring/forbedring, og hvis publikum har små forfatter-spirer i sine masseposer, kan de faktisk være med å påvirke utfallet :-)

Ellers har man jo også tyske "ZILLO MAGAZINE" (ja, samme gutta som står bak festivalen med samme navn), som spyr ut gratis-CD'er med alt innenfor synth, EBM og goth.

::Electro::


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.