Elektrostat 2005

Jepp, da er festivalen over og det er på tide med en kort liten oppsummering.

Fredag: Måtte stikke tidlig denne kvelden, så fikk ikke med meg Lights of Euphoria. Schade, men sånn er livet.
Ellers syns jeg lyden virkelig sugde denne kvelden: Var alt for mye basstoner, noe som førte til at lyden vrengte seg flere steder og druknet i buldring. Og når diskanten blir slukt i musikk som vanligvis framstår med et krystallklart lydbilde, blir den musikalske opplevelsen noe punktert. Men dette er sannsynligvis ikke artistenes skyld, så de skal jo ikke lastes for dette. Og jeg hadde det jo moro uansett!
En trivelig kveld med god stemning og blide mennesker. :)

Lørdag: Lydmannen gjorde en bedre jobb denne dagen, i tillegg til at det var noe mer interessante band på programmet, så dette var uten tvil den mest vellykkede dagen musikalsk.
Var artig å se hvordan publikum reagerte da Terminal begynte med et smell: Kollektivt hopp av forskrekkelse! A PRICELESS kodak moment! Noen burde ha filmet det...
Ellers kan Slagsmålsklubben absolutt trekkes fram som et godt artistvalg, det var både fengende, gøy og medrivende. Observerte mange blant publikum som fikk akutt ADHD i løpet av den konserten, og mistenker sterkt at jeg var en av dem... :)
Høydepunktet var selvsagt Suicide Commando, og jeg var så griseheldig å stå først. Vet ikke helt hva jeg skal si annet enn at det på alle måter var helt fantastisk! Dette var jammen verdt hele billetten alene!

Dette var for øvrig første gang jeg var på Fabrikken, og jeg syns lokalene sto i stil til OSF-konseptet. Ølprisen var stiv, men så er vi jo tross alt i Norge. Og hvem har sagt at man MÅ ha (masse) øl på konsert? Er det ikke meningen at musikken og stemningen skal sørge for rusopplevelsen? :)

Som en konklusjon kan jeg si at dette er den beste synthfestivalen jeg har vært på, svært mye takket være Suicide Commando. Lydfolket kunne brukt ørene litt bedre på fredagen, slik at lydnazier som meg slapp å irritere seg over dette, men jeg koste meg jo likevel!
Håper OSF klarte budsjettet og at det blir Elektrostat til neste år også. -Og står headlineren i stil med Suicide Commando er jeg deres!

Så det så.

<em>optimusprime</em> sitt bilete

Og så var du jo "kordame"

Og så var du jo "kordame" på ene suicide commando-låta oxo, ikke ille, svati:-)

I am Lucy Liu! Give me your spines!


<em>Scythe</em> sitt bilete

Oooh Jesus Sweeet Jesus

Haha, du fikk med deg det selv uten briller? Fant du forresten det ene glasset ditt? Mista selv glasögonen på en konsert, og det var dråpen som fikk meg til å bestille linser... Det verste er at man er SÅ klar over at man ikke må bajase for mye pga brillene, og så skjer det jammen meg likevel!
"Kordame" høres forøvrig ut som "bredbrystet negerdame med rund skulderføring som står og knipser, gliser og gauler oooooooh shup shup ooooooh yeah i bakgrunnen"...

Og NUH må jeg tilbake til foregjesplesning...

-
Ja til terrorcore! Gratis grisebank til alle!


<em>Scythe</em> sitt bilete

Edit:

Jeg syns jeg har talent for å hyle "Fuck You Bitch!", syns ikke du?

-
Ja til terrorcore! Gratis grisebank til alle!


<em>optimusprime</em> sitt bilete

Peder var klarsynt nok(i

Peder var klarsynt nok(i motsetning til meg) til å finne det,og fikk bevist en gang for alle at glassa er sikrere enn panserglasset i nokas-bygningen.. Noen riper på venstre gjør at jeg har litt lazy eye, men ingen fare...'fuck you bitch' hadde jo en tekst skreddersydd for dine stemmebånd...

I am Lucy Liu! Give me your spines!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.