SuperBeast's blog

3 x Hell:Sector

3 låter til adda på www.facebook.com/hellsector (bandpage delen). Sjekk ut hvis du liker sinna synth. Ingen gitarer på disse, men strengene er nok tilbake på framtidige låter igjen.

Hell:Sector (nytt prosjekt)

Siste utspring på den Norske synth stammen, prosjektet Hell:Sector, slipper sin første låt "God Saves" på den kommende Endzeit Bunkertracks act 6 sampleren via Alfa-Matrix. Et klipp fra låta, samt litt info om prosjektet er å finne på www.facebook.com/hellsector

Flere låter er på vei og kommer opp på facebook sia i løpet av neste uke. Sving innom å sjekk ut hvis du liker synthen din sinna!

Vræl fra i sommer

Snubbla over ei låt jeg snekkra i sommer men aldri gjorde helt ferdig, men legger den ut uansett. Litt røff mix og framførelse. Men det er nå så.... Låta heter Wrath og er en liten dose med sinna synth.

Sjekk ut på www.myspace.com/djsuperbeast

Ligger noen andre låter med skrik og skrål på spilleren der også:)

Ellers gjorde metal bandet mitt Ninth Circle en demo/EP i sommer også, så de som liker metal kan sjekke ut et par låter fra den på
www.myspace.com/ninthcirclemetal

Det hvar dagens reklame:)

SINNA!!!!

Lagt ut en ny låt jeg har fikkla med på myspace`n min. Nok en gang er det sinna greier, skrik og skrål. Låta heter Chrome Exsistence og er første låt på spillern.
Sjekk gjerne ut på www.myspace.com/djsuperbeast

Sinna-synth pt. 2

Har snekkre sammen en ny låt og slengt den opp på myspace`n min.

 • http://www.myspace.com/djsuperbeast
 • Sjekk ut den som vill:)
  Om en times tid går turen til Arvika. Mye bra i vente der. Blir stas.

  SuperBeast

  Sinna-synth

  Siden jeg er en av de som aldri går lei av beinharde rytmer og fuzza/pitch-shifta vocaler i Suicide Commando gata tenkte jeg det kunne vere gøy å snekkre en liten låt selv. Siden dette i første omgang er bare en enkelstående låt har jeg lagt den ut på DJ-sia mi. Ta gjerne en lytt på

 • www.myspace.com/djsuperbeast
 • Exhaled@myspace.com

  Har lagt ut 3 låter fra demo`n vår på www.myspace.com/exhaledmusic
  Ta en tur innom å hør:) eventuelt last ned hvis det faller i smak. Flere oppdateringer kommer og sia exhaled.no er på vei. Satser på å fåtil no livespilling ettervert også:)

  Syndicate content