this is a robot!

..for andre som interesserer seg for oppfinnelser. Hun skal brukes i blant annet billettsalg. Selvfølgelig måtte japanerne være først ute:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=105233

<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Hehehe.. kul den/det/hun...

Men jeg likte kommentaren under bildet bedre...

"LIVLIG: Roboten Repliee Q1expo (t.v.) kan imitere pusting og er ment å brukes til guiding og billettsalg. Foto: EPA"

Altså:
"LIVLIG" ??? Kan imitere pusting. Joggu sa jeg livlig! Tusen spenn på at hun har en frihetsgrad tilnærmet Kraftwerks roboter i "We are the robots"-sceneshowet sitt. Greit nok, men derfra til LIVLIG er vel et aldri så lite kvantesprang. :-D

"Kan imitere pusting". Jo, ja. Interessant. Så da tenker jo de som har laget henne "Hva skal vi bruke henne til?". JA! Hun får bli billettselger. GENIALT!

Kanskje hun kan lånes ut til OSF 2005. Kan jo selge billetter der, så kan de ellers så snille frivillige få lov til å drikke øl de også.

PS! Dessuten vil vel dette være noe for høyskoler og universiteter! Eksamensvakter! Hun puster jo (mer enn du kan si om endel av de som satt eksamensvakt i mine eksamensperioder), og hun hoster og harker nok ikke! Genialt!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

Jeg har sett henne på TV!

Hun er rett og slett bare superultramegakul på en måte som bare en androide kan være det. Jeg er tilhenger av roboter og automatisering. Ikke bare fordi man kan lage de kuleste seksuelle hjelpemidlene med roboter heller (ikke enda da), men fordi det rett og slett er kult. Også er det billig og effektiv arbeidskraft da, som kan erstatte de tullingene i arbeiderklassen. (Skyt dem ut i verdensrommet alle sammen..)

Salus Populi Est Suprema Lex!


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Gi henne til meg. Jeg har et

Gi henne til meg.
Jeg har et par ideer.

WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Gird_09</em> sitt bilete

you and me both

Say no more say no more!

Salus Populi Est Suprema Lex!


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Hun er iallefall begynnelsen

Hun er iallefall begynnelsen på noe kult! :-D Som stor Asimov-fan i en årrekke omfavner jeg alle fremskritt på denne fronten. Ønsker meg en ultrasuperduperavansert robot som butler og venn, men utviklingen er nok desverre ikke helt den jeg håpet på. Snufs.

Har også sett denne på TV, og kult nok; de har lagt hud på henne. Men bevegelsene var desverre ikke all verden. Sony derimot, har kommet et godt stykke på vei når det gjelder bevegelse nå. Og har en dansende robot som faktisk begynner å imponere. Me soooo want! :D


Androider...

Jaaaaaaaaaa, komme til meg...
Komme til pappa. Oioioi, som jeg digger det.

***** Kaiser Hæggmæn 1 *****
>lysets hersker, mørkets beskytter<


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.