Hvordan bruke tiden fornuftig.

Dilemma.

Jeg burde egentlig jobbet med noe greier til muntlig eksamen, men isteden fortsetter jeg å dille med synth.no.

Det blir vel folk av meg en gang også.

<em>testemann</em> sitt bilete

Sæææærlig.

Sæææærlig.


<em>Tollef</em> sitt bilete

veel

tjah


<em>Gird_09</em> sitt bilete

jeg er kakemonster

Jeg skal si dere det at den beste måten å bruke tiden på er å lage kaker... Nam nam. Spesielt eplekake. Eplekake er helt fantastisk godt. Men det er viktig å huske å bruke sure epler, siden de søte eplene ikke funker så godt. Sure epler sammen med sukker og kanel gir en dynamisk smaksopplevelse man ikke kan tenke seg uten å prøve det.. Kanskje jeg ikke skulle begynne med dette her, jeg har tross alt ikke spist så mye i det siste, og jeg bir helt super-sulten nå.. Sikler snart...

-Gird_09-
Signatur følger:

My small American penis is inferior to your huge Arabian penis... Dersom noen tar den spøken og kan si hvor den er fra blir jeg imponert...


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.