For old school ebm intereserte! (blogg)

Her er en blogg som er ment til å gi mere oppmerksomhet til de nye ebm bandene som lager musikk i den gamle stilen.. Ikke future pop, dark-ebm, og tbm! Men for de som liker gamle Nitzer Ebb, DAF, og Front 242, osv. Go read!

http://einetassejager.blogspot.com/

Hilsen, R.

<em>Electro</em> sitt bilete

Eine Tasse Jäger, ja...

Nok en av EkoBrottsMyndighetens parodier på Sturm Café. I dette tilfellet gjennombruddslåta deres fra den tyske indie-grøsserfilmen med samme tittel fra 2005: DIE ZOMBIEJÄGER :-D


Tja.. Morsomt at EkoBr.

Tja.. Morsomt at EkoBr. parodierer Sturm Café, når selve Sturm Café kan ofte virke som parodi på all tysk EBM :D


<em>Electro</em> sitt bilete

Ja, men opprinnelig var det ikke EkoBrottsMyndigheten...

...som startet parodieringen. Det var PNZRMNSCH (en EBM-satire-koalisjon mellom Riktiga Body Killar og en barndomskompis hvorav 2 senere ble Eko.B.M.) som laget en glimrende låt for 4 år siden, som på mange måter har blitt en kultlåt i hele Sveriges underverden for synthmusikk. Alle har hørt den og/eller kjenner til artistene + skjønner utmerket godt hva opprinnelsen for låta er da det hersket stor, generell skeptisisme i Sverige til den nye bølgen av retro old school 'body' som i 2003-2005 var mer direkte tilknyttet DAF og Nitzer Ebb enn f.eks. Spetsnaz.

Så dem da de spilte den LIVE i 2005 på en ytterst eksklusiv og sjelden opptreden på en rocket fritidsklubb helt nede i Halmstad, og da ble låta spilt for Torny Gottberg...som på daværende tidspunkt nettopp hadde signet Sturm Café på sitt nye label Progress. Han ble ikke råimponert, hehe. Cryo og Captain Orange hadde forøvrig debutkonsertene sine der også den kvelden.


Hehe nice, fin del av The

Hehe nice, fin del av The history her :)

Jeg venter på nytt Sturm Café album, ifølge dem skal det vist komme i høst, men ingen flere oppdateringer på flere måneder. Selv om jeg så syntisten spille låter med nye navn på last.fm for bare en uke siden hehe.


Oppdatering: Tre band

Oppdatering: Tre band beskrevet: KROPP, A.D.A.C 8286 og siste idag: FRONTAL!

Go read!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.