Dans for voksne # 37 Birchville Cat Motel

05/10/2005 20:00
description:

Dans for voksne er en konsertserie som hver måned presenter ny lyd i en mørk kinosal. Noen ganger tett og støytungt, andre ganger ikke. Noen ganger med video, andre ganger ikke. Birchville Cat Motel (NZ) & røyskatt (N)

Birchville Cat Motel er et digert, dronete støymassiv: Tåkete ragaer av sirisser, grus og geigertellere eller mørkt cinematiske kraftfelt av usansynlige mengder lydkilder. Fra alt innen elektriske, akustiske -eller juksegitarer, spacetelefoner, babyrangler og violiner til planker, platespillere, munnspill og kinaputter. BCM er en lytteropplevelse for hele sanseapparatet, som å la seg oppløse i lydmasse.

BCM er ett av soloprosjektene til Cambell Kneale, for anledningen forsterket med av James Kirk fra Sandoz Lab Technicians. Siden Kneale forlot det mystiske psych-drone-bandet Lugosi midt på nititallet har han et uoverskuelig antall utgivelser på rullebladet. I motsetning til de fleste andre artister som gir ut en skive i uka har han holdt en jevnt høy kvalitet og blitt toneangivende på sitt felt. Hans egen label Celebrate Psi-Phenomenon har også en lang og imponerende utgivelsesliste bak seg, med bl.a. Sunn O))) og Reynols. For ikke så fryktelig lenge siden kom også en live-plate av Birchville Cat Motel med Lee Ranaldo fra Sonic Youth.

Røyskatt - Hvis du elsker lyden av eskperimentell kiropraktikk kjørt baklengs gjennom en støvsuger, filtrert med en gammel manns underbukser og forsterket 10.000 ganger, da er Røyskatt duoen for deg! Røyskatt består av Sten Ove Toft (Ryfylke) og Andreas Meland (Sort Mel,düplo)

les mer her:
www.studentersamfundet.no/vis.php?ID=819

Stad:
Studentersamfundet ( Chateau Neuf )