Stoor bursdagsfest

03/09/2005 19:00
04/09/2005 00:30
description:

Jeg har hatt bursdag og vill gjerne feire den på samme måte som ifjor. Bra fester må jo gjentas. Festen er på Amatøren på sogn studentby i år igjen. Det blir mye synth og store muligheter for dansing. Billig øl, jeg tror den koster 36 kr nå. Det er også stor uteservering og muligheter for grilling hvis man vil. Ta i så fall med engangsgrill og mat.

Festen begynner kl 1900. Ølserveringa varer til kl 00.30. Desverre har vi ingen Kraftverk og dra ned på etter det i år. Kom gjerne med forslag om hvor vi drar ut etterpå.

Det er selvfølgelig gratis.

Kart til sogn studentby ligger her. Avmerkinga på kartet er ikke helt riktig men finner du studentbyen så er det skilta videre. Det er ikke vanskelig og finne.

http://www.finn.no/finn/map?utmx=261590&utmy=6653838&mapTitle=SOGNSVEIEN...

Da håper jeg at flest mulig har lyst til å komme.

Margareth

<em>Margareth</em> sitt bilete

Stoor bursdagsfest

Da er dj-ene i boks. Det blir Per-Christian, Tori, Christer, og kanskje Ronnie (jeg håper det skrives sånn). Jeg beklager at jeg ikke bruker dj-navn. Tror ikke PC og Christer har noen når jeg tenker etter. Bare og protestere hvis jeg tar feil.


<em>Kat</em> sitt bilete

Nok en fest jeg ikke kommer

Nok en fest jeg ikke kommer meg paa gitt, men det hoeres ut som det blir bra! Gratulere med dagen! Og dragesmykket faar stadig vekk masse oppmerksomhet :)

________________________________
Stop spam: http://spamcop.net/


<em>DarkShark</em> sitt bilete

Darkshark

Jeg skal forsøke så godt jeg kan å komme innom, men jeg er på en annen bursdag samme kveld. Hvis ikke stoler jeg på at Christer kommer til å spille all darkshark-musikken, hehe. Blir nok en bra bursdag uansett ser det ut til!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.