Black Celebration sendt...

dette er luksus remaster utgaven med 5.1 lydspor. Skal bli moro å høre hva de har klart å få til på en plate med ett rimelig sært og avansert lydbilde til tider.

Neste "5.1" CD utgivelser som står på innkjøpslista får jeg sikkert tyn for, men det blir Genesis som gir ut alle albumene på nytt utover året inkludert 5.1 mixer, for min del er 80 og 90 tallet som gjelder da progrock ikke er min greie

<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Genesis er fint det

Så da får de heller tyne oss begge :)

---------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>Nikko</em> sitt bilete

:-) Genesis

Husker vi hadde en gymlærer på ungdomsskolen som spilte den Genesis-skiven med "Mama" på i gymtimene. Den skiven gjorde et uustlettelig inntrykk, spesielt den låten. Jeg spilte også ihjel tapen med Invisible Touch jeg fikk av en kompis. I gamle dager dette, før jeg oppdaget Talking Heads, PIL og etterhvert The Cure og Skinny Puppy. Liker fortsatt en del av de "gamle" Genesis-greiene.
---
"Absolutt hyggelig å være med et menneske som har noe inne i hodet også, og ikke bare trenger en skalle for å skille ørene nok til å høre i stereo."


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

I totally agree

Mama er helt sinnsykt rå. Husker jeg kjøpte skiva i -83 - og den har snurret mange kilometer på spilleren ja. Genesis er jo ogås en kvalitetsmessig høydare, med Phil Collins, Mike Rutherford og Peter Gabriel i ett og samme band... vanskelig å ikke like. :)

---------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Kanon låt ja...

de legger forøvrig ut på verdensturne framover på lik linje med The Police.

Why do birds suddenly appear ?


<em>Tollef</em> sitt bilete

Jupp.

Genesis har helt åpenbart en del fantastiske låter. Albumet med "Mama", som vel bare heter Genesis, og albumet Invisible Touch er jevnt over urimelig bra. Jeg er forresten blant de som synes at Peter Gabriel perioden til Genesis er oppskrytt. Genesis var best med Phil collins på vokal, og gjerne på de lange svulstige låtene som aldri kom som singler.


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

http://www.oslokonserthus.no/


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.