Marilyn Manson til Quart'09

Quartfestivalen skriver: «Quart 2009 er stolte over å ha Marilyn Manson tilbake i Kristiansand! Manson er for tiden i studio og jobber på sitt kommende album, planlagt for utgivelse i mai på Interscope Records. Gjenforeninga mellom Manson og hans gamle låtskriver Twiggy Ramirez er et faktum. Dette er deres første samarbeid siden "Holy wood" i 2001.»

Dette kan bli mye moro, for vg.no melder at «Det kan fort bli like mye rabalder som i 1999, da besøket til Marilyn Manson - selverklært "Antichrist Superstar" - førte til demonstrasjoner og generelt oppstyr blant bibeltro sørlendinger som reagerte på rockerens lefling med sex, dop og angivelig sataniske symboler.»

i'm so there!

i'm so there!


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Dritt i kirkebrennerne, Antikrist kommer!

Får håpe på at det tropper opp mange kristne som skal be for Manson denne gangen også. (haha)

Hasj fører til batikk


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Fnis! Selv om det festligste

Fnis! Selv om det festligste med dette for meg er at ut fra hva som er gangbare holdninger i norsk offentlighet, så er det kristenfolket som er opprørerne. Her til lands kan jo selv en moderat kristen som Kvarme bli utropt til mørkemann i hovedstadspressen.

--------------

lordbassingtonbassington.blogspot.com


<em>Tollef</em> sitt bilete

Bassebass: Personlig synes

Bassebass: Personlig synes jeg at en diskriminerende holdning til homofile kvalifiserer til betegnelsen mørkemann, selv om det finnes religiøse som er langt sykere i hodet enn det kvarme er. Jeg har vokst opp i ei lita vestlandsbygd, så jeg er redd jeg har sett hvordan kristendommen kan forkvakle et sinn. Bibelen gir ypperlig materiale til å forsvare ens personlige fordommer.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Homs i vei!

Jeg er jo selv en av disse forferdelig politisk korrekte menneskene som synes at homoer skal få gifte seg og sånn, så lenge de holder litt på formene (http://lordbassingtonbassington.blogspot.com/2009/01/toast-to-progress-p...).

Problemet er at dersom holdningen din er at mennesker som mener at åpent homofile ikke bør få være prester eller vies i et gudshus, er mørkemenn, så sitter du igjen med en ganske mørk verden - uten nyanser.

Hvis du hever blikket litt utenfor landegrensene, er Kvarme rene pastellmannen.

Joda, at kristendommen kan forkvakle folk trenger du ikke overbevise meg om. Jeg jobber tross alt i Human-Etisk Forbund.

--------------

lordbassingtonbassington.blogspot.com


<em>henrik</em> sitt bilete

Kvarme

Du har jo prøvd å yppe om Kvarme før, bra du endelig fikk napp :)

Jeg er helt enig med Tollef. Selv om det finnes fryktelig mange som er verre enn Kvarme synes jeg ikke man skal tåle ham så godt av den grunn.

Belelomm


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Hvem er mørkemenn?

Selv mener jeg at alle som aktivt går inn for å begrense atferd/handlinger/levemåter/etc. som ikke går utover noen, er mørkemenn. Og det bør kunne påvises en direkte og relevant sammenheng, og ikke en søk, avledet og indirekte en.

-------------------------------------------------

* Forgive me father for I have synth *


<em>Nikko</em> sitt bilete

Synes du er søt, jeg...

Ikke for å fornærme, men jeg synes det er litt søtt at man skal sammenligne fremskritt i vårt land med manglende fremskritt andre steder og så si oss fornøyd.

Jeg vet at det ikke er det du egentlig prøver å si, men for å være en erkekverulant (for det er jeg jo), vil jeg bare si at det er mye jeg ikke er fornøyd med i Norge og at jeg ikke setter meg ned og godtar det fordi jeg vet at det er verre i andre land.

Kvarme er kanskje ikke en mørkemann, men i mine øyne er han like fullt en kødd.


<em>Tollef</em> sitt bilete

Smask!

Smask!


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

OK, da, så er en Kvarme, som

OK, da, så er en Kvarme, som tilhører mainstream innen det som må være en av verdens mest liberale kirker, en mørkemann.

Jeg synes like fullt at man får et litt merkelig bilde av den religiøse situasjonen og utviklingen i verden på den måten. Litt fordi jeg synes det er forskjell på å aktivt ta livet av homofile, slik flere muslimske regimer driver med, og det å mene at bibelen ikke gir hold for å vie homofile i kirken.

--------------

lordbassingtonbassington.blogspot.com


<em>Illsynth</em> sitt bilete

mm

Husker konserten i 99, den var bra. Festlig om sørlandsmisjonen promoterer manson like bra denne gangen.


<em>Electro</em> sitt bilete

Placebo til Quart også!

I år blir det mye sutrete EMO'er nede på Odderøya, hehe.


<em>monoton</em> sitt bilete

Huff...

Huff...


<em>Karirari</em> sitt bilete

Marylin Manson? Har jeg aldri

Marylin Manson? Har jeg aldri hørt om. Er de et slags tributeband som covrer Marilyn Manson?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.