Catgirl sin blogg

Ledig stilling som markedskoordinator - Søknadsfrist idag!

http://bdonoraudit.easycruit.com/vacancy/344817/17100?iso=no

Personen som søker skal jobbe side om side med meg :)

Fredagspils på Tamara

Tollef etterlyste hvor folket går og drikker øl for tiden, så jeg tenkte bare fortelle at vi er en glad liten ex-sowhat/kraftverk gjeng som pleier å være på Tamara i helgene. Fredagspilsen er allerede blitt en klassiker og med både Dina (jobbet på kraftverk) og vår alles Tom Kalstad bak kraner og laptop så vanker det myyyyyye bra musikk. To andre bartendere er også å finne der og de heter Simen og Fredrik.

Også er det kjempehyggelig der!!!

Tamara Cafe
på hjørnet i bunnen av Birkelunden (Toftesgate)

Åpent hele uka
hverdager til 0100
fre - lør til 0300

Monica

Å brøle vett i en plastdings....

Jeg syns dette her var en alldeles glimrende nyhetsartikkel:

"PC-trøbbel førte til drapsalarm

Naboer ringte politiet og varslet om et mulig drap. Ellingsrud-mannen hadde bare problemer med å koble seg til nettet.

Etter å ha kjøpt datautstyr, montert det, herjet med skjøteledninger og funnet ut at det var for få stikkontakter, flyttet møbler, plassert datautstyret på bord og i hyller, satt i kontaktene og sett at det lyste, tørket stressvetten av pannen - for så å finne ut at det selvsagt er én eneste liten fillegreie som enten mangler eller ikke funker: Er det noe som kan få en mann til å tenne, er det vel nettopp noe sånt.

kraftwerk

Sinnsykt bra konsert igår, så de som skal i kveld kan bare glede seg. Fet lyd, deilig visuellt og en riktig så fin schlagerparade.

Satan kor godt...

Ja...det var det. Åpningen av Kraftverk var så godt for sjela og kroppen og kanskje ikke helt for hodet sånn dagen derpå... En fantastisk kveld med 99% kjentfolk så man gikk og klemte og hilste hele kvelden. Hodet er som sagt ikke helt skrudd på plass idag.

cat

Syndicate content