Å brøle vett i en plastdings....

Jeg syns dette her var en alldeles glimrende nyhetsartikkel:

"PC-trøbbel førte til drapsalarm

Naboer ringte politiet og varslet om et mulig drap. Ellingsrud-mannen hadde bare problemer med å koble seg til nettet.

Etter å ha kjøpt datautstyr, montert det, herjet med skjøteledninger og funnet ut at det var for få stikkontakter, flyttet møbler, plassert datautstyret på bord og i hyller, satt i kontaktene og sett at det lyste, tørket stressvetten av pannen - for så å finne ut at det selvsagt er én eneste liten fillegreie som enten mangler eller ikke funker: Er det noe som kan få en mann til å tenne, er det vel nettopp noe sånt.

Det mener i hvert fall mannen som i går ettermiddag forsøkte å koble hjemme-PC'en sin til nettet. Da datatrøbbelet hopet seg opp for ham, gikk han så til de grader av skaftet at naboene ringte politiet.

- Ja, jeg ble litt forbannet ja, jeg ble det. Men det gikk tross alt bra. Ingen ble skadet eller noe sånt. Nå håper jeg bare jeg ikke ble registrert som en gærning hos politiet, sa han da Aftenposten Aften ringte mannen etter at han hadde kjølt seg ned noen grader.

Utløst av CD
Mannen hadde altså vært ute og handlet datautstyr og endelig kommet seg hjem igjen for å få sakene på plass. Etter et solid forarbeid var alt klappet og klart; der sto datavindunderet klart og ventet på fullbyrdelsen. Det eneste som manglet var å plukke frem en CD fra Telenor for å putte den inn i mørket og pøse inn nødvendig programvare.

- CD'en var brukket i to. Det var da jeg ble litt sur. Men det var altså ingen som ble skadet, forsikrer mannen. Derimot luftet han topplokket og lot trykket gå ut over møblementet. Han forsøkte å brøle vett inn i en plastdings og hevnet seg på bokhyllene, veggene og resten av inventaret.

Politiutrykning
- Nei da, leiligheten er ikke pinneved. Men jeg ble altså temmelig sur. Det gikk bra likevel, ikke noe problem, sier mannen behersket. Men naboene trodde åpenbart noe annet. De trodde at mannen var i ferd med å ta livet av noen. Politiet ble oppringt av bekymrede Ellingsrud-folk som varslet et mulig drap, eller i det minste et voldsomt slagsmål. Politiet rykket ut til adressen, forberedt på det verste. Men det de fant, var altså bare en rødglødende mann som hadde praktisert personlig mentalhygiene."

http://www.aftenposten.no/nyheter/nett/article.jhtml?articleID=754751