iPod Touch og ørepropper

Hei hei alle sammen!

Bare lurte på om det er noen som bruker iPod Touch eller andre iPoder sammen med skikkelig (Ultimate Ears, Shure etc) ørepropper ?

Vurderer å svi av alt for mye penger på en sånn løsning og tar gjerne tilbakemeldinger hvis det er noen her som bruker noe tilsvarende.

iPod Classic

3Gen m/ Skullcandy er det jeg vanligvis bruker.

Problemet med god lyd og ørepropper er at feil i lydbildet grunnet mp3/ogg/etc koding OG dårlig mixing blir svært tydelig. Ref. Tor Lundvall's nyeste skiver som er badet i en fløyelsmyk suppe av teipstøy/mixerstøy.

_________________
Dra meg i barten!


<em>Baetylos</em> sitt bilete

iPod Classic

med Grado SR 60 hodetelefoner er hva jeg bruker og det låter veldig bra dynamisk, naturlig og detaljert (bare synd med crappy konstruksjon på Grado). Hadde Shure plugger en gang, men det synes jeg ikke var spesielt bra til mp3. Ble for avslørende.

--
We are
We are the children
We are the children of nothing

This Fading Dream | Gotham Nights | Kjettersk Kjeller


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Grado er jævlig bra

men er på jakt etter en løsning til trening og utendørs bruk. Er også litt redd for det du påpeker at mp3 filer ikke akkurat er guds gave til musikken og avslørende highend ørepropper. Får fortsette litt til i tenkeboksen.

TV-Noise 1992-2007 15 år - www.myspace.com/tvnoise


<em>henrik</em> sitt bilete

iPod og trening

Hvis du skal bruke en musikkspiller til trening, burde du gå for noe med flashminne og ikke harddisk (f.eks iPod nano). De har ikke like mye plass, men passer bedre i lomma, veier mindre og blir ikke ristet ihjel. Det skader sikkert ikke med treningstilpassede headset (f.eks http://tinyurl.com/ys4udt) også, men jeg aner ikke hvor bra de er for audiofile.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.