ISBLOGG 3 - hvor mye vodka kan man klare paa to timer?

Dag 3 av festivalen (fredag) begynte snilt men tidlig visste vi at "dette var kvelden da alt kan skje". Grunn: dunker med gratis vodka. Den förste bloody maryen var sterk.
Siri: "And one more for me as well, please."
Bartender med olabukse, papirtaggen sitter fortsatt paa: ""And what three things have to be in place for a good bloody mary?"
S: "Vodka!"
Bartender: "Exactly!"
Og mer trengte jeg ikke si, saa lenge jeg viste vett for saapass. Etterhvert gadd ikke folk vente paa bartenderen, men blanda seg sine egne. Et par tok seg sin egen vodkadunke og drakk av den som det skulle vært vann (ja, dette var et sponseparty arrangert av et magasin med et visst hipster-image).

Klokka aatte om kvelden hoppa vi alle rundt til den deilige deilige house/elektropönken til en super lokal DJ, Jack Schidt: http://www.jackschidt.com/

Saa var vi klare for festival. Verdt aa nevne fra i gaar: Skakkamanage (Belle & Sebastian möter Architecture Helsinki i en liten indieplatebutikk i Reykjavik), Apparat Organ Quartet (det er nettopp det det er: gamle synther), Ghostigital (Einar Örn fra Sugarcubes og en raa elektroniker ved navn Curver), Benni Hemm Hemm (finfin singersongwriter med et helt blaaseorkester til sin disposisjon) og The Go!Team (men fyfaen som lyden sugde).

PS - for de som har fulgt min fascniasjon for Ebergs laat Love Your Bum: Paa vei ut av kunstgalleriet i gaar, gikk jeg aa nynna paa sangen. Plutselig stikker en ukjent fyr en mobiltelefon opp i ansiktet mitt: "You have to sing it to my brother!" Etter noe nöling, synger jeg med svak stemme inn i telefonen: "Super soft and extra strooong.."
Andre enden: "Hahaha!"
Siri til mannen med mobil: "Wait a minute, is your brother Eberg?!?"
Saa naa har jeg sunget sangen for mannen som har laget den. Hvor ender Love Your Bum opp ved neste korsvei? Fölg med fölg med! For i dag skal vi til Den Blaa Lagune.