Male or Female

Prøver igjen - noen som har hørt dette ? Vet de har en gjennomført DVD ute på markedet, men har ikke hørt en jævla note av dette side-prosjektet til Front242 gutta.

Noen som kan gi en forklaring på hvordan dette låter ?

<em>absynth</em> sitt bilete

male or female

jeg skal prøve å kaste meg ut i en veldig subjektiv anmeldelse.... har 2 cd`r med male or female: and failed destruction og ...recalled moments.

Jeg synes til tider de kan minne om eat static og banco de gaia på syre. Hestegalopp der det snubles i bongotrommer og annet rask som ligger i veien på de ondes sti.

Det er kanskje noen som vil si at det er musikk som kommer seg etter noen gjennomhøringer, og sant er vel det. Men jeg kjenner jeg får litt bråk i hodet. Veldig masete halvetnisk-rocke-techno. Det gjelder spesielt And Failed Destruction.

Hvis du alikevel skal kjøpe, så vil jeg helt klart anbefale ...Recalled Moments. Der er det ihvertfall noen helt greie låter som til tider minner om Front 242`s Up Evil og Off.

Hør på Syntetisk på lørdag som kommer. Kl 13 på fm 99,3. Spille noe da, så får du hørt litt!

- im rhythmus bleiben -


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Takker og bukker!! Så at

Takker og bukker!!

Så at det er en rimelig gjennomført DVD de har laget, og inneholder låter fra alle platene inkludert de 2 du referer til. Fant en trailer på DVD n på nettet og deler av det virket bra, noe minnet litt om Cobalt 60 - men er vel ikke uventet siden man vet hvem som står bak det også.

DVD blir bestilt i løpet av kvelden.

Why do birds suddenly appear ?


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Mye rar gitar bruk i MoF,

Mye rar gitarbruk i MoF, men liker det. Det er vel en særere utgave av Evil off og Fuck up evil,med masse detaljer i musikken. Høretelefonmusikk kan det vel kalles. Blitt veldig glad i And failed destruction etter hvert.

We`re trough being cool.-Devo


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Har ingenting imot gitar

Har ingenting imot gitar selv. Oppvokst med blokkfløyte, hjemmeorgel kurs og 8 år på klarinett, så litt musikalsk belasta kan man vel si at jeg er...

Why do birds suddenly appear ?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.