Reaktor 4 Session SPØRSMÅL

Hei!

Noen som bruker denne som kan svare på en ting, har lastet ned en 14 dagers demo versjon og tester det ut her. Har ikke noe problemer med å få liv i synthesizere, og få de til å fungere perfekt under Cubase SX3.

Det jeg lurer på er hvordan man kan få feks en tromme maskin eller loop synth til å starte og stoppe i sync med Cubase ute i en låt, ikke bare fra starten av. Mulig dette er ett idiotisk spørsmål men det får nå bare være...

Håper på rask tilbakemelding og en beskrivelse om hva som eventuelt må gjøres for at dette skal fungere. Vet at en løsning er å feks spille det inn i AUDIO og deretter klippe og lime det inn der man skal bruke det, men dette ser jeg som på unødvendig tungvindt, spesielt hvis man vil endre på selve loopet i etterkant, og da må spille det inn på nytt osv osv.

<em>magnus</em> sitt bilete

Jeg regner med at reaktor 4 f

Jeg regner med at reaktor 4 funker som de fleste andre vst-instrumenter. Når du spiller av sangen kan du da altså trykke på W (write) som står øverst til venstre i vinduet til instrumentet ditt, og da kan du trykke inn knapper og endre patterns osv, lyder, alt mulig. Når du gjør dette så dukker det opp en linje under de andre trackene i hovedvinduet på cubase. Her kan du forandre og fin-instille parameterene dine. Når du skal spille av, merk vinduet, med R (read). Eller, du kan skru på R global, for enkelthets skyld. Men husk å skru av W, for det kan fort bli rot, spesiellt hvis du har på global-W.
Read/Write funksjonene er veldig greie, og kan brukes i mixern og alle de andre vst effektene - alt som har RW knappene på seg.

Til tross for amatørfagspråket mitt, håper jeg du fikk svar på det du spørte om.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.