vinzent sin blogg

Moneybrother

er favorittbandet til samboeren min, og for første gang siden vi ble foreldre i juli hadde vi barnevakt så vi kunne snike oss ned på rockefeller bare vi to.

Moneybrother er ikke mitt favorittband, og mens jeg stod der og hørte på filosoferte jeg litt over hvorfor det ikke er det... kom ikke fram til noe lurt annet enn at jeg alltid har hatt en forkjærlighet for det litt mer dystre..

Det var faktisk bra, han er jævla proff, bandet er dyktige, jeg blir gjerne med på en konsert en annen gang, men det var rart å være på konsert uten alle de svartkledde. Her var det pene, pyntelige

En hyggelig konserthøst

Var på assemblage 23 i forrige uke, ble ikke overvettes imponert, men jeg syns jeg går en fin høst i møte, skal se:
agonoize
sigue sigue sputnik
de lillos (suser avgårde)
bare egil band
marilyn manson/turboneger
vnv nation

pluss of course elektrostat.
Book Sista mannen på jorden dit, og få sitd til byn og så kan jeg lene meg tilbake med et fornøyd smil....

Throbbing Gristle

Gruppa ga ut mye hummer og kanari, og syns ikke det er noen samler som rettferdiggjør/dokumenterer disse pionerene på skikkelig måte, så jeg lagde meg en sjæl:

trackliste:
1) Discipline (Manchester)
2) Convincing People
3) Hot on the heels of love
4) Persuasion
5) Six six sixties
6) Walkabout
7) Zyclon B Zombie
8) Hamburger Lady
9) United
10) Guts on the floor
11) Persuasion (USA)
12) Something came over me
13) Discipline (Berlin).

Deilig musikk

Innimellom gjennoppdager man gamle helter.
Satt på en This Mortal Coil-skive en kveld her. Har ikke hørt på det på flere år, men fy å bra det er.
Så hørte jeg litt på Residents også. De har jo gitt ut sinnssykt mye. Har endel, men skjønner at jeg må kjøpe mer her.
Genialt....

Scissor Sisters mm

Konserter denne uka: Combichrist, Public Enemy og Scissor Sisters.
Min svenska flickvenn ville dra på sistnevnte og fikk vilja si. Merkelig og dra på konsert uten så mange svartkledde.
Og selv om jeg ga dem en sjans: Gud forby for en lidelse den første halvtimen var. Akkurat som forventet, en blanding av Elton John og Bee Gees. Dem skal ha for energiskt scenshow og gay-pride, men musikken er bare såååå ræva... Etterhvert fikk jeg i meg nok øl til å bli litt mer vennligsstemt, og det ble ok... Men nothing more..

Har forøvrig ikke vært på Sentrum Scene siden Swans i 97 (mimre). Fullt som faen, og noen jævler av noen nazi-vakter...

Kor er alle heltane?

Det var vel litt diskusjon her på synth.no for et par år siden at man burde laget en samle-cd med gammel norsk synth i likhet med det de har gjort i sverige.

Innimellom får jeg enormt med inspirasjon til å lage en sånn samle-cd. Det er jo mye jobb mht rettigheter og sånn, men kanskje man kunne gjort det litt enkelt og low-key. Kopiert noen få hundre og kalt det en idealisitisk non-profitt-greie. For min del handler det litt om å videreformidle historie til de yngre, og dokumenter greier som kanskje bare finnes på vinyl-singler, skiver og kassetter...

Man burde kanskje holdt seg til 80-tallet. Det er sikkert mange som har meninger om hva som burde vært med på en sånn cd, det hadde seff også vært kult å lagt med litt info om hva folka gjør nå osv..

Problem med ipoden?

Regner med at det er flere enn meg som har hatt no kødd med ipod i en eller annen form.
Kanskje har man også oppdaget at hverken forhandler eller apple er no særlig interessert i vanlig kjøpslov eller garanti...

Jeg bare ga opp og gikk til ipodbatteri i rosenkrantzg 10 i oslo. Der ble jeg møtt av en mann som satt mutters alene på et kontor i et hav av ipoder og deler og skrudde og mekka. han fixa min mens jeg venta for 400 spenn. Og jeg var såå glad da jeg kunne traske av gårde og høre Code 64 på begge ører og ikke bare et igjen....

Syndicate content