Depeche Mode Remixes 81-04

18. oktober kommer "Enjoy The Silence" på single. 25. oktober kommer "The Remixes 81-04" som dobbel- og trippel-cd. (Og 20. september kommer Devotional på DVD...)

OK, det blir kanskje "mye" DM-nytt fra min side :-)

Men endelig har det kommet info om den lenge omtalte remix-skiva fra Depeche Mode (pluss remix-single). Spikersuppe-koking, javel, men her er detaljene:

25. oktober slippes dobbel-cd'en "Remixes 81-04" som inneholder klassike remixer gjort av folk som Underworld, Goldfrapp, Air, Kruder and Dorfmeister, Timo Maas, Flood og selvsagt Depeche Mode selv.

I tillegg vil det komme en limited edition triple-cd der bonus-cd'en vil inneholde mer sjeldne remixer.

Blant annet finner vi en helt ny remix av "Halo" gjort av Goldfrapp, "Barrel of a Gun" av Underworld, "Home" remixet av Air og en ny mix av "Enjoy The Silence" gjort av Mike Shinoda fra Linkin Park.

Bonus-cd'en på triple-albumet vil inneholde gamle remixer av "A Question of Lust" (Flood) og "World In My Eyes" (Daniel Miller) pluss en William Orbit mix av "Walking In My Shoes" og en Danny Tenaglia mix av "I Feel Loved". Den vil også inneholde helt nye mixer gjort av Goldfrapp, Ulrich Schnauss, Colder og Rex the Dog.

Allerede 18. oktober slippes "Enjoy The Silence" ut på single (igjen) med remix-versjoner av Mike Shinoda, Timo Maas og Ewan Pearson pluss andre spor remixet av LFO, Blackstrobe, Goldfrapp og Headcleaner.

Komplett oversikt over sporene finnes på http://remixes8104.depechemode.com/

<em>elektronika</em> sitt bilete

gleder meg

fryktelig mange ålreite folk som har remixet DM-sangene:-)

Og bare fortsett med DM-nytt, tipper det er mange her som setter pris på det. Og de som ikke gjør det må jo ikke lese nyhetene.

"you & me - eternity"


<em>TV Noise</em> sitt bilete

30 seconds of joy

Akkurat hørt 30 sekunder av en av remixene på kommende Enjoy The Silence singlen, steike dette blir moro.


<em>Oberkorn</em> sitt bilete

Smakebit

Hvis dere er kjappe, kan dere laste ned "Something To Do (Blackstrobe Mix edited by Beatmaster23"

:-)


Nå er trippel-albumet kjøpt

Nå er trippel-albumet kjøpt og jeg er ganske fornøyd. Noen remikser suger, men det er jo helt normalt :)
De remiksene som faktisk er kule, er blant annet Get The Balance Right, Personal Jesus, In your room, World in my eyes, og Strangelove, pluss noen andre som jeg ikke husker ettersom albumet nettopp er kjøpt..

Subjektiv hilsen fra Tone


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.