www.snot.no?

Det var da fælt så mange tilbud man hadde om å melde seg på forskjellige nettsteder for tiden, da. Har følelsen av at synth.no og goth.no vil apellere til mange av de samme brukerne, noe som gjør det litt vanskelig å vite hvilken side man skal velge for å f.eks. starte et korstog mot bergenspunkere. Hva med å slå sidene sammen? Mitt forslag til navn er... (synth.no+goth.no=) snot.no!

*gjemmer seg bak skrivebordet i påvente av flyvende bløtkaker, murstein eller molotov-cocktails*

Helt enig...

Jeg er faktisk veldig enig med deg...
Begge sidene er jo nesten like.:)
Men kanskje et annet navn enn det då:p hehe...
Vicy..


<em>elektronika</em> sitt bilete

aiaiai

ser ut som om noen har brukt samme malen for websider, ja :-) Men personlig vil jeg gjerne beholde synth.no, så får heller de på goth.no komme hit. Er stolt av domenet "mitt".


<em>Larsebass</em> sitt bilete

Enig

med du!!!!!!


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Tja

En del av de samme brukerne er nok ikke til å unngå, men jeg regner med goth.no får en separat brukergruppe etterhvert også. Og dessuten en del tema som ikke hører naturlig hjemme her på synth.

Utseendet skal fikses på, har ikke hatt tid til å gjøre noe mer enn det absolutte minimum på standard-utseendet.


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

goth.no

Har man ikke alerede gothic.no som et greit sted? jaja mer moro med flere sider blir det sikkert?

CARPE SCROTUM


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Det morsomme

med gothic.no er at de erklærer at "May I just remind you that this is a net.goth society for GOTHS in Norway." - samtidig som hele siden, både innhold og system, er på engelsk. Goth.no er ment å ha norskspråklig innhold, og å fokusere mer på diskusjon og aktuelle artikler osv. Jeg har i alle fall aldri følt meg hjemme på gothic.no - innholdet der interesserer meg rett og slett ikke. Og så måtte vi jo ha noe å bruke domenet til, da.. :)


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Gothic.no

er jo ikke bare for gothere heller, faktisk. Påfallende mange av de profilene der er jo metalheads med svarte klær. Det er jo strålende at gothere ikke bare hører på triste Sisters-kloninger, men når folk tydeligvis ikke hører på musikk som med noen rimelighet faller innenfor goth-begrepet spørs det om de ikke burde kalle seg noe annet.

Hvis det da ikke er nok å ha svarte klær, bli deppa om høsten og lese Nemi for å være gother. I så fall er det ganske mange av dem...


<em>henrik</em> sitt bilete

gniss gniss

.. og aner jeg gnisninger i Kristiansandmiljøet? Klubblista til gothic.no nevner ikke Club Lestat, mens sideinnehaverens egen nystartede gothklubb (Redemption) står i fet skrift.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Miljøet splitta seg på et p

Miljøet splitta seg på et punkt, så vidt jeg skjønner av det jeg kan lese på nettet. Hun som driver gothic.no var opprinnelig med på Lestat, men forlot styret på et punkt. Deretter startet hun eget. Det virker i utgangspunktet absurd å ha to gothklubber i en så liten by som Kr. Sand, men begge ser ut til å funke forbausende bra. Mye på grunn av at vi de facto snakker om heavy metal-klubber (f.eks. booket Lestat inn Dimmu Borgir til å spille), og metallfolk er det jo alltids nok av i småby-Norge.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Sorry

Det går litt fort i svingene for tiden. Jeg håper alle skjønte at dette bare var ment å være morsomt, men fordi jeg har så håpløs sans for humor så det kanskje mer alvorlig ut enn det var ment.

Jeg synes det er fint at det skjer så mye fint, jeg. Stå på på begge fronter! Så får vi heller arrangere gateslagsmål mellom syntherne og gotherne.


<em>elektronika</em> sitt bilete

jeg har aldri skjønt humoren

jeg har aldri skjønt humoren din, dikkedikk. Ikke er jeg spes morsom selv heller, og tar alt på alvor. er rett og slett litt treig og sur.


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Jeg kan

registrere snott.no til deg jeg, hvis du vil :) Domenet står faktisk på listen min over mulige domenenavn til privatsiden min, så jeg har sjekket at det er ledig.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Takk for tilbudet, men kan du

Takk for tilbudet, men kan du heller fikse www.korstogmotbergenspunkernesomskyldermegenmiddag.com?

Dille (fremdeles "humorously challenged", som de ville sagt på amerikanske universiteter).


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Pøh

Jeg har jo allerede sagt jeg skal lage middag til deg. Bare kom, du.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Typisk Bergenspunker-fakter:

Typisk Bergenspunker-fakter: Her har man bygget seg opp et fint fiendebilde, og så blir man plaget med fakta. Bolsjevik-fakter kaller man sånt. Det neste er vel at du påstår at Labbetuss og Flode ikke er frimurere likevel?


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Flode

er avhopper og nå aktivt, maskert medlem av Antifascistisk Kvinnefront. Labbetuss har klippet håret og fått seg jobb.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Flode som feminist? Ja, jeg s

Flode som feminist? Ja, jeg synes det var noe kjent med fysiognomien til den finlandshettekledde personen som rev ned pin-up-bildet av Leni Riefenstahl som hang på kontoret mitt.

Hvis Labbetuss har sleik, jobber han i Nordea-banken rett nedi høgget her.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.