STATiC v1.0

00/00/

Etter flere besøk til Stockholm og synthklubbene der tenker jeg på å ta turen bort igjen. Lørdag 13. Mars er det nemlig klart for en helt ny festival, Static v1.0. Der får du se blant annet Karl Bartos, Code 64 og Statemachine, samt danse til deejays som Client(signet på Toast Hawaii,Andy Flethcers plateselskap), Johan Kinde(Lustans Lakejer) og Coolof(The Knife).

Svenskene er vakre, selger billig drikke og prater så søtt. Absolutt verdt turen:) Dessuten blir festivalen holdt på Kolingsborg(80's, Tech Noir), og på fredag 12. så slår disse to klubbene seg sammen!(se www.tech-noir.org/ eller www.hairspray.nu/) Kolingsborg ligger i Gamla Stan. Her er det billige hostel og kjempe nydelig arkitektur!

Festivalen koster 330,- SEK og krever at du melder deg innhttp://www.static.se pga. skjenkelover. Det som er kjipt med posten er at du må betale 110,- NOK i gebyr for å betale penger til Sverige, så det blir da noe dyrere.

[Miniguide:]

-Abbes Hostel,Stora Nygatan 38, +46 8300350
En liten grønn dør med en rød sireneting utenfor. Ikke så lett å se pga. lite skilt. Køyesenger i store rom.

-Rygerfjord Hotel & Hostel, Södermälarstrand(Kaj 12), +46 8840830
En båt gygdt i Bergen og pleide å kjøre Hurtigruta:) Med parkeringsplass, bar og en TV stue som er grei å leke naschspiel i etter en bra kveld. Veldig små lugarer(det blir jævlig varmt der hehe), men koslig.

Det er også flere hostelbåter langs kaja hvor Ryugerfjord ligger, og prisene pr. natt ligger på rundt to hundrelapper. Å spise ute i Gamlebyen er ikke det billigste pga. mye turister. Det er også en synthsjappe der(men Shadowland er bedre), Hello Kitty butikk, stor Avalon type butikk, samt en cyberdog ol. butikk(klær/skiver/piercing studio).

Buss til Sthlm. koster ca. 300 og tar fra 6-8 timer. Fly fra Torp med Ryaniar fåes helt ned til 99,- NOK. Det tar 30.min, men flyplassen ligger nesten to timer fra Sthlm sentrum. Ellers nå flyr Nordic, SAS og Widrøe relativt billig de også tror jeg. Det kosligste alternativer er absoultt å kjøre bil med venner og masse musikk. Veiene er bra og det er så og si rett fram hele veien. Det vansklige er å finne fram i selve byen, men bor man i Gamla Stan så går det relativt greit. Legg merke til at det er gjenger med kaniner langs motorveien når man nærmer seg Stokcholm sentrum. Veeldig rart å se ville kaniner på motorvei.

Skal du utenfor Gamla Stan er Seienstyle(http://www.seienstyle.net/info/) butikk(klær, stæsj, plater) frisør og kafe. Det er også småpopulært med diverse DJ kafeer med all slags elektronisk musikk.

Have a nice trip!

.Kim Zwei:o)

<em>iamkYm</em> sitt bilete

ah jo, synhjsappa heter Frizz

ah jo, synhjsappa heter Frizzle Records foressten.
http://portfolio.thoot.com/portfolio/Frizzle%20Records/

-
J A G . Ä R . S Å . J Ä V L A . S U B K U L T U R .


<em>henrik</em> sitt bilete

Best som event

Denne var bedre som event enn artikkel, så jeg fiksa litt.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.