The Beautiful People søker ny synth før Øya festivalen!

Fint band som jeg videresender fra:

The Beautiful People er desperate! Bandet, som det siste året har gjort seg svært bemerket over det ganske land blant annet på årets Zoom-turné, spiller på Øya festivalen på lørdag. Dette har de varmet opp til i hele sommer med konserter for fulle hus både på Paragrafen og Gloria Flames i Oslo, i tillegg til en minneverdig opptreden på den svært lokale festivalen vindmølle:Larm på Smøla i guttenes hjemtrakter.
Samtidig har de spilt inn video i et gammelt fabrikklokale og tilbrakt mange lange netter i et røykfylt kjellerstudio på Grünerløkka. Der finpusser de på sin neste EP utgivelse som etter planen skal lanseres i begynnelsen av oktober, og det var nettopp i dette studioet det katastrofale øyeblikket inntraff i går kveld. Desperasjonen var til å ta og føle på da en av guttenes mest vitale instrumenter, en eldre Roland synth gikk i gulvet med et brak!

De fire, stadig svært blakke, unge lovende som har tilbragt natt og dag sammen, og delt på det meste i flere år, var nære ved å ryke i tottene på hverandre foran øynene til en skremt manager.

Hoder legges herved i bløt. En del flasker må nok pantes, og den gamle campingbilen muligens selges før lørdagens konsert. La oss håpe at de finner en erstatning, så de kan gi oss et av sine beryktede sceneshow kl 19.10 på scenen i Vika på lørdag!

Gamle Rolandsynther

koster fleskum. Med enkelte unntak som f.eks SH1000 fra tidlig 70-tall, som ikke er (særlig) programmerbar men som har den originale popcornlyden som hardwired "preset". Lykke til uansett.


det er en sh-1000 synth jeg e

det er en sh-1000 synth jeg er ute etter. men selv om den er billig er det for dyrt allikevel akkurat nå..
synthen er ikke programmerbar i det hele tatt, så "(særlig)" kan du bare droppe. vil du ha en lyd må du skru den fram selv. presets er til for å ikke brukes. ødelegg knappene eller tape over dem.

uansett.. hvis noen der ute har et eksemplar av denne vidundermaskinen som er i bra stand kan jeg være interessert i å kjøpe den.


...bare for å kverulere

Tenker du ikke på sh-2000 når du snakker om popcornlyden? Jeg mener ikke å være bitter, men føler at sh-1000 er så utrolig undervurdert(:


Ja selvsagt....

...er godt over to år siden sist Alx og jeg jobbet i studio, men synthen er sannelig en SH-2000. Kul dings. Funker enda. Synd den mangler trig...


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Den med orgel knapper ?

Skal sjekke litt rundt, kan ikke love noe men muligens at jeg vet om en, men er dette den med trekasse og store fargete knapper ala "orgel" på en rekke under tangene for å bytte preset eller noe sånt ? Lenge siden jeg har vært borti slike...


Ja, det er den med orgelknapp

Ja, det er den med orgelknappene.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.