Suicide Commando og Namnambulu på Oslo Synthfestival 2004

Suicide Commando og Namnambulu som årets headlinere!

Oslo Synthfestival har i år gleden av å presentere Suicide Commando og Namnambulu som sine headlinere. Mer informasjon om bandene finner du under program. Billettene til årets arrangement legges ut mandag 9. august på www.ticketmaster.no

Suicide Commando

Allerede i 1986 startet Johan Van Roy eksperimenteringen med elektronisk musikk under navnet Suicide Commando. Bandet signeres etterhvert på labelen OFF BEAT, og gir ut sin første full-lengder "Critical Stage". I 2000 får singlene "Comatose Delusion" og "Hellraiser" nr. 1 plasseringer på den tyske alternative hitlisten (DAC), og Suicide Commando starter sin "Mindstripping 2000" turne igjennom Tyskland. I 2003 slipper bandet singelen "Face of Death" som klatrer til en førsteplass på utallige lister rundt om i Europa, og den begrensede utgivelsen selges ut etter bare to dager i butikken.

Namnambulu

Namnambulu består av Henrik Iversen og Vasi Vallis, og ble oppdaget av ingen ringere enn Ronan Harris fra VNV Nation. Henrik er ansvarlig for tekst og vokal i NNB, mens Vasi komponerer låtene til bandet. All låtskrivning fra første idé til arrangement og produksjon ligger i hans hender, og han gjør også remixer for andre band.

2004 ser ut til å bli nok et godt år for band, publikum og arrangører, og det er en glede å kunne ønske dere alle velkommen til Oslo Synthfestival 2004!

Allerede mandag 9. august legges billettene til Oslo Synthfestival 2004 ut for salg på ticketmaster.no, tidligere Billettservice.

På grunn av at arrangementet i år flyttes til Fabrikken legges det ut færre billetter i år enn tidligere, og vi oppfordrer derfor folk til å kjøpe disse i god tid.
Det vil i år som tidligere legges ut billetter på Shadowland, men også her vil antallet begrenses. Det vil annonseres på Oslo Synthfestivals hjemmesider når disse er tilgjengelige, noe som tidligst vil finne sted i midten av september.

Billettprisen i år er 230,- + billettavift ved kjøp på Posten/ticketmaster. I døra blir prisen 270,- pr. billett

<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Gratulerer! Et perfekt eksemp

Gratulerer! Et perfekt eksempel på god balanse i bookinga. Ett litt macho band med tøft navn (Namnambulu) og ett litt tøysete band med nusselig navn (Suicide Commando).

Gleder meg!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.