Nytt album fra Gothminister

"Empire of Dark Salvation" heter det nye albumet fra Gothminister, som ble sluppet i Skandinavia denne uka. Snart legger bandet ut på en omfattende turné.

Albumet er "co-mixet" av Stefan Glaumann (Rammstein, Within Temptation, Paradise Lost), og inneholder 12 nye låter, og 3 live-videoklipp av "Dark Salvation", "Hatred" og "Monsters". Den europeiske versjonen av albumet slippes 4. april på Drakkar.

I mars legger bandet ut på turné i Skandinavia, blant annet i regi av Rikskonsertene(!), og deretter følger en runde i Europa. Følgende datoer gjelder så langt:

02.03 - Kristiansand, Markens
03.03 - Voss, Kulturhuset Fraktgodsen
04.03 - Bergen, Kvarteret
05.03 - Stavanger, Folken
07.03 - Hønefoss, Alfred
08.03 - Göteborg, Henriksberg
09.03 - Hamar, Hydranten
10.03 - Tønsberg, Dolby
11.03 - Trondheim, Samfundet
12.03 - Oslo, John Dee

Mer info på www.gothminister.com

<em>Tollef</em> sitt bilete

Dette har jeg gledet meg til.

Ut og kjøpe.


<em>mogule</em> sitt bilete

Navnet

Navnet på den skiva er rett og slett fantastisk!!!

"Dingsallerdingsallerdingsdingsaller "
- B. Bargeld


<em>Baetylos</em> sitt bilete

Goth-lobster

drakten kunne kanskje vært lagt på hylla?

Men for all del, image til side, så låter dette albumet meget bra.
Løp og kjøp :)


<em>Tollef</em> sitt bilete

Drakten

Ser kul nok ut på coveret, og kan kanskje funke hvis man står minst 20 m fra scenen. Hvis man står på første rekke og det er mer en et minimum av lys på scenen derimot er den ikke noe serlig.


<em>jonis</em> sitt bilete

når gothminister spilte i be

når gothminister spilte i bergen etter das ich så var vi vel faktisk flere som måtte henge fast i sengekanten for å ikke dette på gulvet i latterkramper.


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Vi _lå_ på gulvet i krampel

Vi _lå_ på gulvet i krampelatter, men vi gjømte oss bak skilleveggen der med do så ingen skulle se oss.

WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>MrMutton</em> sitt bilete

Hadde støle smilemuskler dag

Hadde støle smilemuskler dagen etterpå. For første gang, noensinne.

War, war is stupid, and people are stupid,
and love means nothing in some strange quarters.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Gothens Spinal Tap?

Selv har jeg lenge forsøkt å se på Gothminstrel som et slags gothmetall-svar på Spinal Tap eller Goldie Lookin' Chain (http://youknowsit.co.uk). Særlig tror jeg den kommende filosofiboken hans vil bli en party-klassiker!

Problemet er at jeg tar det litt ille opp når folk påstår de snakker på mine vegne. For eksempel blir jeg småmuggen når Tore Tvedt fra Vigrid sier han snakker min sak fordi jeg har samme bleke hudkoloritt som ham. Og siden jeg er ganske engasjert i gothete ting, betyr det at det er meg Gothminstrel sikter til når han sender ut pressemeldinger om at han er en IDEOLOG (ja, faktisk!) for den norske gothscenen. Dette gir meg et visst behov for å markere avstand til det han driver med.

--------------

"I don't need an attitude
Rebellion is a platitude"


Selv pådro jeg meg blikk, id

Selv pådro jeg meg blikk, idet jeg brøt ut i hysterisk latter under konserten hans på OSF i... 2000? Når var det han var der da? Var det ikke debutkonserten også?

Det kom luskende en stor mann ut på scenen, og så slo han ut med armene og sa "AARRRGGGHHHHH" eller noe sånt. Jeg var helt sikker på at det var parodi, jeg. Ai, ai, ai.

Men hey, er det et tegn på at han er blitt rik og berømt når man har lov til å le av ham på synth.no? Vi som liksom skal "stø dei lokale syntharane"?


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Jeg støtter de lokale synthe

Jeg støtter de lokale syntherne, jeg! Se bare på mitt Echo Image-aid! Jeg elsker musikk og blir fort glad i mennesker som lager musikk jeg liker å høre på.

Men når noen påstår at de ikke bare snakker på vegne av miljøet, men TENKER på vegne av miljøet, så orker jeg ikke være med i fanklubben deres.

--------------

"I don't need an attitude
Rebellion is a platitude"


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Støtter Dikadoren

på flere punkter, og det er vel også sånn at grensen mellom geni og idiot ofte er tyyyynn


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Hører ordet "geni" hjemme i

Hører ordet "geni" hjemme i denne debatten?

--------------

"I don't need an attitude
Rebellion is a platitude"


<em>Gird_09</em> sitt bilete

gothminstrel

Hyggelig å se at det er flere enn meg som har funnet ut at det er et bedre navn enn det han vanligvis løper rundt med. Ellers er jeg veldig enig i det der med drakten. Nå tar ikke jeg fyren så voldsomt seriøst og sånn, men jeg vil nesten våge å påstå at det noe overidiotiske imaget hans tok litt knerten på kvelden som virkelig burde toppet seg med Das Ich. Likevel det var litt vanskelig å glede seg over Ackermann etter å nesten grått av latter etter det kostymet. Gothminister er helt ok musikk (live vel og merke) sålenge man lukker øynene, driter i tekstene og later som han kaller seg noe annet. Det er naturligvis også en fordel å fullstendig ignorere alle utsagn han kommer med utenom på scenen.

Sa jeg at du kunne snakke?


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

hehe

I det kostymet så jeg for meg doktor Zoiberg i batman kostyme!

CARPE SCROTUM


<em>Bariuz</em> sitt bilete

Hmmm

Har ofte lurt på om Hr.Aure og Frk.Jensen tar seg nær av all latterligjøringen fra "gothmiljøet"... Pretensiøst liveshow, ja, men er det noe galt i det da? Har alltid fått litt sånn jantelov-feeling av den negative kritikken som blir gitt til Gothminister om imaget hans/deres. Virker nesten som at skapfans ikke tør si at de liker musikken nettopp fordi de ikke ville blitt godtatt av de harbarka gotherne. hahaha. Tenk om det virkelig er slik! Denne musikken lyder kjempe i mine ører. Veldig glad i soundet deres, spesielt på denne plata, og det teller FAEN meg hundre ganger mer for min del enn om han bruker for mye mascara eller ei. Men det med Zoidberg i batmankostyme var jo egentlig ganske godt sagt. 10hi.


<em>henrik</em> sitt bilete

Jantelov

Jeg er i grunn enig. Det klages stadig vekk over at norske synthband ikke tenker live-show. Når Gothminister faktisk har gjort noe med det (og atpåtil har hatt en viss suksess utenlands) er folk utrolig kjappe med å slå ned på det.


<em>Bariuz</em> sitt bilete

eh

Hvorfor skrev jeg Aure? Hvem er det? Jeg mente BREM... *kremt*


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Der kom Janteloven, ja!

Det er blitt en klisjé at alle nordmenn som utsettes for kritikk er rammet av Janteloven. Selvfølgelig lo folk av Dis bare fordi de var misunnelige på at Aune Sand var en så stor filmkunstner.

Jeg tror ikke den loven har så mye med saken å gjøre. Det er norske band som har mye mer pretensiøse liveopplegg enn Gothminister - Mayhem, Gorgoroth osv. Men de utroper ikke seg selv til talsmenn for folk som meg, og da bryr jeg meg ikke (bortsett fra at jeg elsker Mayhem, da).

Sjøl har jeg alltid ment at Gothministers musikk er en helt grei oppsummering av det som skjedde på den kommersielle goth/industri/metallscenen på nittitallet. Og selv om jeg føler at folkene fornærmer det lille jeg har av intelligens når de påstår at de har oppfunnet hjulet, lar jeg det gå.

Det jeg reagerer på er at folk som dette på ramme alvor påstår at de er mine ideologer.

Og som sagt gleder jeg meg til filosofiboka kommer!

--------------

Ikke mobb strikkevesten min!


<em>Tollef</em> sitt bilete

helt enig

Gothminister lager gode låter og et godt sceneshow. Hr brem nedlegger et langt mer profesjonelt arbeid i prosjektet sitt en de fleste norske goth- og synthband kan drømme om. Og jo mer han har fått oppmerksomhet, jo mer har sure gamle gothere hevdet at "dette er ikke goth" etc. Selv mener jeg at mannen selvsagt fortjener stor respekt for innsatsen. At han er stor i kjeften i presemeldingene sine er noe helt annet. Hr Brem _mener_ ihvertfall ikke at han er ideolog for oss.


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Enkelte jeg kjenner ynder å

Enkelte jeg kjenner ynder å kalle meg "kjerringa mot strømmen" med sarkastisk tonefall hvis jeg skulle komme til å si at jeg ikke liker det ene eller det andre bandet. Men det må da for pokker være lov å ærlig mislike noe, selv om det er aldri så mye norsk. Jeg synes Gothminister er verken spennende eller nyskapende på noen måte. Musikken er fengende, men tretten på dusinet. Og liveshowet er spektakulært, men uten substans. Et godt og engasjert liveshow for meg er ikke å kle seg opp i mest mulig outrerte kostymer, det er å være på scenen og virkelig gi uttrykk for å være inne i musikken, og klare å få publikum også med i musikken. Gothminister er så opptatte med kostymeskifter hvert femte minutt at de aldri får tid til å samstemme kropp og musikk. Merk at dette er det JEG ser etter i et band, ikke nødvendigvis hva alle andre ser etter. Men janteloven har lite med det å gjøre.

Gothminister har sikkert mange fans som liker musikken. Men det gjør altså ikke jeg - eller rettere sagt, jeg syns ikke den er noe å rope halleluja for, uten at jeg egentlig aktivt misliker den. Men dersom denne fansen er så feig og usikker på sin egen musikksmak at de ikke tør å si at de liker bandet bare fordi noen andre misliker det, så er det for pokker deres problem, ikke mitt.

Hilsen Eira, som liker en hel del musikk som er uglesett i gothmiljøene, uten å gjemme seg i skapet av den grunn (jeg liker til og med Marilyn Manson, og sier det høyt)


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Og som et lite tillegg: Derso

Og som et lite tillegg: Dersom noen skulle klare å tolke ut fra det jeg skriver at jeg misliker Hr. Brem personlig, så er det så langt fra sannheten man kan komme. Hr. Brem er en meget hyggelig mann.


<em>VAngst</em> sitt bilete

Enig med alt som er sakt om f

Enig med alt som er sakt om fravær av jantelov,om lite hold,og kjedelig musikk.Om Bjørn som ideolog vet jeg lite.Har sett det blitt skrevet mye rart om mange norske band her i det lange løp,så hvorfor det skal slås ring rundt Gothminister sånn plutselig skjønner jeg ikke.De står jo svært så stødig,i alle fall stødigere enn mange andre.Selv setter jeg pris på en god latter.Og om man drikker seg snydens,så er konsertene deres schiiit arti.
Det var i allefall min lille close encounter.
Utover det så er ikke tilgivelsens porter langt unna.La oss ta comfort i ministerens egne ord: I'll pray for you
for you are not the same
I'll pray for you
tomorrow is your day
Ellers så tar jeg mye comfort i Shakiras ord:
Lucky that my breasts are small and humble
So you don't confuse them with mountains.

"You just gotta love those mormone rockers"


<em>elektronika</em> sitt bilete

Det er selvsagt helt greit å

Det er selvsagt helt greit å ikke like musikken, på samme måte som det er helt greit å like den. Men jeg synes det har blitt en "folkesport" å slenge mest mulig dritt om Gothminister og det reagerer jeg på. (Eira synes jeg forøvrig argumenterer helt saklig for hva hun liker/ikke liker).

En annen ting jeg ikke skjønner er hvordan noen kan ta seg så fryktelig nær av at minister'n liksom uttaler seg på gothens vegne. Han gjør jo ikke det, men leker med ideen om en sjefsgother. Man må jp få lov til å tulle litt med klisjeer. Det er ihvertfall slik jeg oppfatter minister'n. Det kan jo selvsagt hende at jeg ikke lar meg provosere så fryktelig, da jeg aldri har definert meg selv som goth.

For meg bli det litt som, tja, Marilyn Manson eller Britney Spears - god underholdning og bra pop funker alltid. Men selsagt finnes det mer originale og intelligente band å høre på, men noen ganger må man(ihvertfall jeg) ha enkel og underholdende musikk man kan drikke øl og hoie med til. (oi, det hørtes ut som DDE. jaja.)

- you & me = eternity


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

"En annen ting jeg ikke skjø

"En annen ting jeg ikke skjønner er hvordan noen kan ta seg så fryktelig nær av at minister'n liksom uttaler seg på gothens vegne. Han gjør jo ikke det, men leker med ideen om en sjefsgother."

Har du lest presseskrivene hans? Synes ikke akkurat ordet "lek" var dekkende for det jeg leste ijaffal. Der ble faktisk vendinger som "ideolog for gothscenen" brukt på en måte jeg har vanskelig for å oppfatte som annet enn alvorlig ment.

Hvis de skal si slike ting, må de forvente at folk reagerer på det. Jeg føler faktisk at det jeg og mange andre gjør bare er å behandle GM som voksne mennesker.

Med mindre GM har så mange nivåer med ironi at jeg blir forvirret, da.

Å tulle med klisjeer har vært en del av rocken siden før Andrew Eldritchs glansdager, og jeg elsker sånt. Spinal Tap, Goldie Lookin Chain, Sisters of Mercy. Men det betyr ikke at jeg automatisk synes det fungerer når noen prøver seg på den leken. Selv om jeg synes at f.eks. Gluecifers lek med klisjeer er enda kjedeligere enn det GM driver med.

Men nå vil jeg diskutere noe jeg faktisk liker! Jubi!

--------------

Ikke mobb strikkevesten min!


<em>Nikko</em> sitt bilete

Min tur...

Jeg må vel nesten slenge meg inn i diskusjonen her, så here goes.

Først av alt: Bjørn er en hyggelig, engasjert, aktiv, initiativrik, ambisiøs, iherdig og arbeidsom fyr. Der stiller han i divisjon langt over 90% av de som lager synth og goth her i landet. Han har satt norsk goth/synth på kartet, det må sies. Han har faktisk ofret mye for å komme så langt. Jævlig få norske band har guts til å satse så sterkt. Og dét er jantelov. "å, nei, jeg vet ikke helt, jeg, nå må vi jo jobbe, det blir stress, kan vi ikke bare drite i jobbingen i dag og gå på fylla? Dessuten er vi vel ikke _så_ bra." Det kommer ingenting utav masse band og prosjekter nettopp pga dette og det er bands dårlige selvtillit som er hovedproblemet. Bjørn har selvtillit så det monner.

Så. Her kommer min innsigelse, som er rent subjektiv.
Gothminister er i mine øyne en parodi og har null og niks med goth som jeg kjenner det å gjøre, GM er staffasje, pynt, hype og show og lite substans. Gothen er i mine øyne så mye mer enn det, kort oppsummert vil jeg kalle goth for utagerende melankoli. Den er romantisk, teatralsk, dyster, androgyn, forfengelig og minner oss på at vi er forgjengelige. Den leker med symbolbruk og tankegods som grenser mot det okkulte, de mørke sidene i livet, smerte, død og sadomasochisme.

GM har blitt en pop-gotisk pappfigur, der uttrykket er mer viktig enn innholdet, "style over substance" og selv om stil er viktig, er stil uten innhold til slutt ikke særlig stilig lenger. Faen, jeg syntes GM var så drittøff da han begynte! Attitude som helvete, bredbeint på scenen med et fandenivoldsk mørkt blikk og dødsforakt, slengte han seg inn i en genre som skrek etter fornying og nye ikoner og var på vei til å omdefinere den norske gothrocken fra den vakre, men akk så kjedelige "shoegazer"-gothen som bl. a. The Morendoes var eksponenter for.

Men hva skjedde? Kostymeskiftene har tatt fullstendig overhånd, konsertene har gått fra et kompromissløst goth-pop-helvete til et uttværet moteshow der GM selv nærmest blir en komisk bakgrunnsfigur i sitt eget private "pret-à-porter"-helvete. Og det virker som den kritiske sansen i forhold til hva som fungerer live er kastet på dynga.

Mest påfallende ble dette da Dominion hadde besøk av GM og Das Ich. Grunnet omstendigheter bandene ikke kunne rå med, måtte Das Ich spille først og leverte et sant helvete av et show, deilig aggressivt, på grensen mellom det gale, geniale og banale, hele tiden på grensen, men stramt regissert, befriende spontant og så tett at man ikke kunne presset inn en fyrstikk en gang. Hvorfor da så mange kostymeskift under GM? Resultatet var nødvendig mange unaturlige pauser og et show som skrek etter aktiv dødshjelp. At jeg og andre med meg lå og vred oss av latter under Gothlobster-sekvensen er i ettertid litt flaut, men den kom helt bakpå oss og vi klarte rett og slett ikke holde oss profesjonelt distanserte.

Jeg elsker store show, voldsomme inntrykk og band som har attitude, men det har ikke GM lenger. GM ser ubehjelpelig klossete og malplasserte ut på scenen og det er synd, for hadde showet blitt strammet skikkelig inn, ville det vært noe av det beste innen norsk showmanship.

---
memento mor di


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Dette kan jeg skrive under p

Dette kan jeg skrive under på. (Det er vel i grunn akkurat det samme som jeg selv har skrevet både i denne tråden og i andre diskusjoner, bare bedre formulert)


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

GM

Jeg syntes også det er helt greit å være en glimrende kopi enn en dårlig original for å stjele sitat fra Carl McCoy
Bjørn er en grei gutt og sånn, men musikken og liveshowet er to forskjelig ting(musikken er grei nok den). Syntes ikke det har gått sport i å slenge dritt om GM jeg da, men vi har jo ikke helt den samme omgangskretsen.
Synes egentlig mye av kritikken har vært sakelig.
For selv om det er mye å plukke på ,så har jo GM et KJEMPE potensial og føler vel at han driver å sporer kraftig av og det er vel der mye av min kritikk ligger.

CARPE SCROTUM


<em>elektronika</em> sitt bilete

Når jeg sier at det har g

Når jeg sier at det har gått sport i å mobbe GM, så har jeg det fra div nettfora der noen begynner med en saklig debatt, men hvor det straks blir til alt fra GM er bæsj til at de ikke spiller live til mer personlige angrep. Synth.no har ikke vært spesielt ille; det var en mer generell observasjon.

Og for å være ærlig - jeg synes det er litt vel hårsårt når enkelte klubber nekter å spille GM(og Sisters :-)). Ja, det finnes selvsagt annen mye mer interessant musikk, men å bannlyse noen er drøyt.

- you & me = eternity


<em>Baetylos</em> sitt bilete

Hvilke klubber

nekter å spille GM og Sisters?


<em>Nikko</em> sitt bilete

Spiller...

...nye skiven om den er bra, jeg. Men ikke be meg spille Marilyn Manson. :barf: Da setter jeg heller på "Radio" med Robbie Williams.
---
memento mor di


<em>Tollef</em> sitt bilete

Radio

er jo virkelig en utrolig kul åttitallslåt. Tror mange synthere, og til og med en del gothere, kunne rådigget den låta hvis den hadde hatt et annet navn på coveret. Bertine Zetlitz har forsåvidt også noen låter som hadde hatt skikkelig cred hvis det kom fra en annen artist. Girl like you er fks helt konge.


<em>elektronika</em> sitt bilete

Da jeg spilte på Kjettersk f

Da jeg spilte på Kjettersk for første gang fikk jeg streng beskjed om å ikke spille G-bandet og Sisters. Så det var vel strengt talt bare en klubb. Nå ble jeg jo spurt om å spille synthpop, så arrangørene hadde lite å frykte i utgangspunktet, men jeg synes bare det var teit å si.

Jeg har full forståelse for at man ønsker en viss profil, men det får man uansett ved å booke de riktige dj'ene og ved å be om spesielle sjangere. Jeg er særdeles glad i synthpop, og er ofte blitt spurt om å spille dette. Da spiller jeg ikke GM, men ikke f.eks. Hocico heller(selv om noen synes selv Hocico er pop, da).

- you & me = eternity


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

1. Kjettersk Kjeller har ikke

1. Kjettersk Kjeller har ikke noe forbud mot Sisters, og jeg har sjøl spilt Sisters-låter der (inkludert Sisters of Mercy av Leonard Cohen). Derimot har vi forbud mot Temple of Love og mot Tainted Love-versjonen til Soft Cell (Gloria Jones' versjon ville vært greit). Grunnen er at jeg ikke orker å høre de låtene flere ganger - jeg har hørt dem så mange ganger at jeg blir uvel. Jeg bruker illevarslende mye av fritida mi på Kjettersk Kjeller, og gidder ikke å jobbe ræva av meg for å høre på musikk jeg blir uvel av.

2. Siden Kjeller'n på mange måter er en gothklubb, og siden GM påstår at han er den norske gothscenens ideolog, synes jeg det er greit å markere avstand til prosjektet hans. Igjen - dette er bare et resultat av å ta mannens pressemeldinger på alvor, og behandle ham som et voksent menneske.

Men det ligger ikke noen dyp tankevirksomhet bak disse avgjørelsene. Jeg er den siste til å påstå at jeg ikke er teit innimellom, og er mer enn villig til å bøye meg for fornuftige argumenter.

--------------

Ikke mobb strikkevesten min!


<em>elektronika</em> sitt bilete

Aiai, beklager at jeg husket

Aiai, beklager at jeg husket feil ang. Sisters.

- you & me = eternity


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

No problem! Jeg forventer da

No problem! Jeg forventer da ikke at du skal gå rundt og huske flåseriene mine. Selv om du tydeligvis husker noen av dem ijaffal. Imponert, nå.

Slått deg også at denne debatten er ganske teit - men ganske underholdende også?

--------------

Ikke mobb strikkevesten min!


<em>elektronika</em> sitt bilete

Selvsagt. Men folk som skal l

Selvsagt. Men folk som skal levere masteroppgave om to mnd lar seg gjerne rive med i idiotiske debatter som unnskyldning for å slippe å rette på fotnoter. Hva er din unnskyldning? :-)

Men for å være ærlig, jeg var akkurat ute en tur og tenkte litt på denne debatten og det som slo meg var: det har kommet en del bra norsk musikk det siste året innenfor sjangerne som folk på synth.no gjerne hører på. Disse utgivelsene har stort sett blitt forbigått med stille nikk eller slapp applaus. Men tar man på hummerdrakt og sender ut pressemeldinger i gothens navn får man jo masse oppmerksomhet. Fører det til økt platesalg MÅ jo mannen gjøre noe riktig.

Ergo: band i Norge - kjøp dere en vettedrakt og sy den litt om, så får du masse oppmerksomhet!

- you & me = eternity


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Min unnskyldning er at jeg le

Min unnskyldning er at jeg leverer et bokmanus i morgen. Så vi er på bølgelengde!

Jeg er enig i at man bør prøve å støtte opp om det som skjer. Det har jeg da alltid prøvd å gjøre også - i den beskjedne grad jeg har vært i stand til det - i mine sysler som bladfyk, platesnurrer og arrangør. Mye av poenget med å ha gjeste-DJ's på Kjettersk Kjeller var å gjøre ære på folk som fortjente respekt og opperksomhet rundt det de drev med. Som deg, Stian fra Crest/Subchurch, Mortiis osv.

Så får det heller være at jeg lar meg provosere innimellom. Jeg elsker jo å diskutere, særlig med folk som har gode argumenter og som dermed gjør at jeg kanskje lærer noe.

--------------

Ikke mobb strikkevesten min!


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

ok

Jaja at du er mere rundt deg på internett tror jeg nok, så jeg går ut fra at du har rett der, selv om det blir litt synsing da, (sikkert mest fra meg).
Men jeg er ikke så glad i at han er blitt gothens ansikt utad. Det er mest på grunn av utsagnene hans, for at han ikke spiller trad.goth er ikke så ille, det var ikke samme sutringa for noen år siden da Theater of tragdy (med sin Doom-metal), var ansiktet utad.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Du misser poenget mitt. ToT v

Du misser poenget mitt. ToT var kanskje gothscenens ansikt utad, men de sendte ikke ut pressemeldinger der de påsto at de ikke bare snakket på vegne av miljøet, men tenkte på vegne av miljøet også. Det er jo det eneste som bryr meg med GM. Jeg har ikke noe særlig mot musikken, og absolutt ingenting mot folka på det personlige plan - tvert om virker de veldig hyggelige. Selv om den eneste fyren i bandet jeg egentlig kjenner vel er Tom, som jeg synes er en aldeles superduper fyr.

Men når man sender meldinger ut i offentligheten, må man regne med at folk reagerer på dem.

--------------

Ikke mobb strikkevesten min!


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

jupp

Er forsåvidt enig med deg formulerte meg litt dårlig.

CARPE SCROTUM


<em>sunjammer</em> sitt bilete

Sjefsgoth

Hehheheheheheheh ehehe heh ehheeehhehe
Sistegothen liksom :D


<em>Ian</em> sitt bilete

Ok.. Dette er ett innlegg

Ok.. Dette er ett innlegg på noe som ble skrevet for år og jueltrenatt siden.. men klarte ikke å dy meg etter å ha sett denne stripa på Userfriendly:

http://ars.userfriendly.org/cartoons/?id=20060627

Er det noen sammenheng mellom rocklobster og gothlobsterkommentaren her? ?
trukke det, men artig tanke at Gothminister blir referert via kommentar her på synth...

"Pzy has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."
- www.melsom.be -


<em>elektronika</em> sitt bilete

..og vg mener


Jøss!

Okei. Den anmeldelsen skjønte jeg ikke poenget med. Hva pokker er så galt med Wagner? Terningkast tre for overdreven pompøsitet virker noe drøyt.

-=Ikke mobb barten min!=-


<em>Bariuz</em> sitt bilete

Anmeldelsen...

hahaha. Den anmeldelsen der var lettere diffus. Skjønner ikke helt terningkastet i forhold til det som blir skrevet, ei heller hva journalistens egne mening egentlig er... *dasker anmelderen på pungen med ei kald øse*


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Bytte navn på sida

til Love To Hate You (sitat Erasure) ?


<em>Tollef</em> sitt bilete

minner meg om

en gang midt på åttitallet. Beat slaktet det relativt ukjente bandet Laibach fordi de var pompøse, og henviste til Wagner, Gøbbels etc. Jeg måtte jo bare kjøpe plata uhørt etter det.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

wagner

Det er ikke noe galt med wagner, men å si at gothminister høres ut som om han har oppstått stiller jeg meg tvilende til. Uten å ha hørt den nye skiven vil jeg tro at den inneholder mye el-gitar, synth og vræling, og heller lite walthorn, wagnertuba og sopraner. Tar jeg feil?

Sa jeg at du kunne snakke?


Nei

Det tror jeg ikke :D

-=Ikke mobb barten min!=-


<em>Nikko</em> sitt bilete

Jeg har hørt den...

...og ble ikke umiddelbart imponert. Jeg klarte faktisk ikke å høre på hele under ett, selv om den bare varer 40 minutter. Ensformig er ikke alltid bra, selv for en gammal EBM-fantast. Men jeg skal gi den et par sjanser til. Det fortjener Gothminister. Men du har rett, Gird. Litt korparti-takter her og der, men lite walthorn, tuba og feite sopraner med vikinghjelm.
---
memento mor di


<em>Scorn</em> sitt bilete

Hørt den selv...

... og fikk ikke lyst til å høre den igjen. Synes den var kjedelig og ensforming og svært lite som fenget. Ingen av låtene var noen "hits" heller.


<em>Nikko</em> sitt bilete

Beklager...

...men dette var ikke bra. Synes ikke han har klart den vanskelige andre platen. Forrige hadde i det minste et par fengende låter, selv om den var ujevn.
---
memento mor di


<em>Gird_09</em> sitt bilete

walthorn som er så fett!

Selv om jeg må innrømme at jeg ikke hører forskjellen på wagnertuba og vanlig tuba så synes jeg begge deler er altfor lite brukt i industrimusikk. Walthorn også naturligvis. Når jeg kommer hjem sent i kveld så bare må jeg sette på litt Laibach. Der kan jeg forstå at man trekker inn Wagner og sånn, men gothminister? Nope.

Sa jeg at du kunne snakke?


<em>Depravo</em> sitt bilete

hurra

nå kommer masse mennesker til å kjøpe elektronika :D


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Er det

Kylie Minogue du mener ? Siste verket fra den leiren der har mer kul synth en den bedritne greia som heter futurepop eller noe sånt. Høres ut som rompe trance hvor det ikke lages noe selv lenger, kun lag på lag med preset arpeggiatorer fra Roland JP-8000. Synth goes danseband


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.