Ondskapens galakse på Kjettersk Kjeller

Onsdag 19. januar vil religionshistoriker Georg M. Rønnevig besøke Kjettersk Kjeller for å snakke om Ondskapens galakse: Utenomjordiske besøkende og UFO-bortføringer, fra Keops-pyramiden til Area 51.

Rønnevig skal ikke snakke så mye om romvesener slik vi møter dem på film eller i science fiction-bøker, men konsentrere seg om de som faktisk besøker oss her på jorda. I hvert fall hvis vi skal tro på øyenvitneskildringene og alle bøkene som hevder at vi jordboere får besøk fra rommet. Og det bør vi vel?

For å holde tråden fra foredraget vil Outer Space DJ Team, representert ved Divabolica og Oberkorn, snurre skiver. Outer Space DJ Team var blant drivkreftene i den sørgelig innsovnede synthklubben Plan 9, og Divabolica var også initiativtager til Hello Titty-kveldene, som for tiden er hjemløse. De lover å levere lounge-musikk med kjettersk vri og begge skal ta med seg science fiction-soundtrackene sine… I tillegg vil husets faste DJ'er spille.

Som vanlig holder Kjettersk Kjeller hus i kjelleren på Oseania (tidl. Resepten), Prinsens gate 22, Oslo. Dørene åpner kl. 19. Du må være 18 år for å komme inn og det koster 50 kroner.

Mer info på Kjetter.com.

<em>Divabolica</em> sitt bilete

Outer Space DJ team

skal spille.
Men space er space.
:)

Reality TV is killing me


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Deep, Outer Spass

Ja, sorry for at jeg rota det til med Deep Space og Outer Space. Må være en skade pådratt etter å ha sett den breakdance-episoden i Futurama.

----

Who's got what it takes to party with Nixon?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.