Ny headliner på Oslo Synthfestival 2004

Etter å ha jobbet med å finne en verdig erstatning for Suicide Commando, ser vi oss godt fornøyde med å kunne annonsere at In Strict Confidence vil være årets headliner på OSF 2004.
I slutten av 1989 startet Jörg Schelte, Dennis Ostermann, Stefan Vesper og Thomas Steiger bandet Seal of Secrecy. Et par år senere forlot Steiger og Vesper bandet, og den gjenværende duoen byttet navn til In Strict Confidence.

De slapp sin første utgivelse (en kassett gitt ut av bandet selv) i -92, og hadde sin første live-opptreden i kjølvannet av denne. Et par år senere, fikk de platekontrakt med selskapet Zoth Ommog og slapp skiva "Cryogenix" som ble utsolgt i løpet av den første uka. De brøt med selskapet i -99, og gjorde samme år sin første turné i USA sammen med Das Ich. Året etter ble de signet på nytt selskap, Bloodline, og slapp sitt tredje album, Love Kills" som gikk til første plass på den tyske alternative hitlisten (DAC). Vesper, en av grunnleggerne av ISC ble ved samme tid gjenforent med bandet, og etter å ha vært en liten tur innom labelen Minuswelt Records er de i dag på Metropolis Records.

I år slapp de skiva "Holy", produsert av Olaf Wollschläger (kjent som produsent/remixer av Paradise Lost, Yello og Melotron), og i disse dager kommer en spesialutgivelse av "Holy"-albumet i et begrenset opplag på 1.111 skiver.

<em>krazycat</em> sitt bilete

yay! gleder meg :D

yay!
gleder meg :D


<em>Panzermensch</em> sitt bilete

Gode ting!

Kommer jo garantert å bli frekt! :)


<em>Itto</em> sitt bilete

Woo!

Herzattack!!!!!
*digge*
:D


<em>Nikko</em> sitt bilete

Jubel!!!

Orgamse!!! Eh.. Orgasme!!! Gleder meg!!!
---
Badgers?!? We don't need no goddamn badgers!!!


<em>Dr. Hassel</em> sitt bilete

Ahh.. Ikke noe er som litt l

Ahh..
Ikke noe er som litt lett Tysk taffelmusikk i høstmørket!


<em>Tollef</em> sitt bilete

Erstatning?

Kan knapt kalles en erstatning. In Strict Confidence banke jo livskiten av Suicide Commando. Dette blir fett.


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Knallbra

Konserten deres på Arvika i år var jo dritbra (eller hur Truls?), selv om jeg bare fikk med meg halvparten på grunn av My dying Bride(Bird) konserten.

CARPE SCROTUM


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.