New York dag 5

dag 1 - dag 3 - dag 5 - dagen derpå

Datamaskina i etasjen vaar har vaert litt dau de siste dagene, saa det har vaert litt knapt med skriving. Men altsaa:

Skinny Puppy paa loerdag var stas! Foersteinntrykket av spillestedet var litt surrealistisk, Times Square er oversvoemmet av skyskrapere tapetsert med gigantiske flatskjermer. Reklamevideoen for Skinny Puppy var noe saant som 20 x 2 meter. Det var to forband, begge var sannsynligvis valgt for aa stille hovedbandet i et bedre lys. Det ene, Otto von ettellerannet hadde en blanding av Hank von Helvete og Lama som vokalist, kun ifoert tights og kappe. Hoey humorfaktor, men med kort holdbarhetsdato. Det andre bandet husker jeg ikke navnet paa, jeg maatte loepe og gjemme meg naar bassisten spilte med lukkede oeyne og var touchy feely med bassen sin. Hovedbandet leverte, men en god blanding nye og gamle laater. Majik og Dig It var hoeydare underveis, og ekstranumrene sportet baade Moerpheus Laughing (utrolig fett!) og Far Too Frail. Yum.

Mat. Det er mye mat her. Mye forskjellig, stort sett i svaere porsjoner, og veldig godt. Jeg har spist cajun, dumplings, oerten sorter bagel og gigantsandwich, donuts, honningmarinerte gigantreker, quiche og masse andre greier. Det er egentlig vanskelig aa bli sulten igjen her, og varmen hjelper ikke paa. Det er stort sett minimum 27 grader, og veldig fuktig. Svettis. Ogsaa gaar vi masse, hele tida. Sliten i fotan. Men like blid!

I gaar kveld endte vi paa bar til bar, fra kyst til kyst. Vi startet ved vannet paa vestsida, ved Greenwich. Vi fikk ikke testet bula med julenisseslede, juletre og hoey punkrock (synthpurister i foelget :p ), men vi fikk halt oss gjennom mye rart (deriblant noen lugubre greier og en overtrendy klubb med vannpiper) paa veien oestover mot hotellet vaart. Siste stopp ble en liten sjappe som viste seg aa ha aattitallskveld og velfylt jukeboks. Sliten i dag.

Ellers:
- Macy's er en veldig stor Steen & Stroem.
- Central Park er fin
- MoMA var verdt besoeket
- "Skal jeg helle smoer over muffinsen din?" "Nei takk."

<em>batcheeba</em> sitt bilete

Toxic hell

:D
Så kjekke reisebrev!
Jeg kjenner meg så igjen ang. maten.
Når jeg var over there holdt jeg på å bli gal fordi grov brød var umulig å oppdrive. Min amerikanske kjæreste ble helt satt ut når jeg løp rundt helt fortvilet og leitet etter noe som lignet på noe sundt. Fant en halvgrov baguette som jeg rev i fillebiter i bilen på vei hjem uten pålegg :D
Det er myyyye god mat...men jeg savnet norsk mat gitt.
OG hva er det med doggybags over alt??
Kos dere!!

-Som i en veldig tunnel klinger lyden
av mine skritt imellem vegg og vegg-
R.Nilsen


<em>Karirari</em> sitt bilete

Det gjør meg alltid sprø

Det gjør meg alltid sprø etter en viss tid i utlandet - jeg savner så intenst grovbrød og ekstra lett/skummet melk. Iskald norsk melk. *sukk*


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Ooh, juletre og punkrock

Ooh, juletre og punkrock høres ut som stedet for meg! En vakker dag har jeg tenkt å ta den klassiske turen tvers over USA, høres ut som jeg må satse på å starte i NY.


<em>Tollef</em> sitt bilete

Du ville ha rådigget

Du ville ha rådigget stedet. Jeg var lettere amper da deler av følget insisterte på å trekke videre. og den skitne pøk/garasje/ettellerannet de spilte var skikkelig kul.


<em>Nikko</em> sitt bilete

Mycket bra! :-)

Så rart at SP spilte Majik, btw, det er jo en Ohgr-låt? Vel, cEvin var vel med og lekte litt der, om jeg ikke husker feil...
Forøvrig høres det jo ut som om dere har det helt toppers! :-D
---
"Absolutt hyggelig å være med et menneske som har noe inne i hodet også, og ikke bare trenger en skalle for å skille ørene nok til å høre i stereo."


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.