Student i Oslo og glad i musikk?

Studentersamfundet trenger flere mennesker til konsertforeningen som booker og arragnerer konserter på Studentersamfundet. I hovedsak jobbes det mest med de to hovedkonsertscenene Klubbscenen og Betong, men det hender at samme gjengen setter en konsert i Glassbaren, Bokcafeen eller andre steder på huset. Et lokale som har vært brukt noe og garantert vil brukes mer i tiden som kommer til konserter er Storsalen, et amfilokale med sitteplasser til 1050 mennesker og fantasktisk akkustikk. (tenk Joanna/Devendra; alle ser skikkelig godt, lyden er bra og pilsen er billig, kontra noen ser noe og klappstoler på rockefeller med Joanna og/eller Devendra i bakgrunnen.)

Konsertene vi arrangerer er for hele Oslos befolkning og andre som måtte finne det for gitt å komme til oss. Studentersamfundet er, som navnet tilsier et frivillig drevet studenthus i Oslo og majorstuen. Kanskje bedre kjent som chateau neuf (et komersiellt tante-teater stempel vi kvitter oss med om kun kort tid -jippi!)

Vi forsøker å booke bredt og vidt. Alt fra the Lionheart Brothers til Nizer Ebb, Venom og de amerikanske kommunistræppærne The Coup.

Her inne er det jo masse fantastiske mennesker, med et spesiellt forhold til musikk, og dere er mer enn hjertlig velkommen til å være en del av oss.

Det innebærer litt slit, og fremfor alt masse gøy. Har du et brennende hjerte for musikk, send en pm, gå inn på nettsidene våre, www.studentersamfundet.no eller send en mail til betong@studentersamfundet.no

mvh Eystein, på vegne av Konsertforeningen og Studentersamfundet.