Auden Prim og Jaqueline Turne

Winterstorm Management og PopPartner Records presenterer

EXPOSED!'05

En dobbeltturne med bandene Auden Prim og Jaqueline

23. Mars / Rust, Orsta

24. Mars / Lille Lovenvold, Aalesund

25. Mars / Decibel, Ulsteinvik 19.00-23.00

25. Mars / Decibel, Ulsteinvik 23.00-02.00

29. Mars / Huset, Molde

30. Mars / Trondertun, Gauldal

31. Mars / Cafe Larssen, Trondheim

01. April / Braatthallen, Kristiansund

02. April / Plattform, Elverum

04. April / Cafe Mono, Oslo

06. April / Promenadecafeen, Sandefjord

07. April / Tribute, Sandnes

08. April / Garage, Bergen

Auden Prim www.audenprim.com

Det har gått to år siden de fem guttene i Auden Prim møtte hverandre i Liverpool. I starten bodde de sammen og delte alt broderlig seg imellom, de fikk et rykte på seg for å lage de beste festene i byen, for ikke å glemme playstation konkurransene. De bor ikke sammen lengre, men det betyr ikke at de ikke er venner. Vennegjengen møtes nesten hver dag for å spille sammen, enten det er øving eller konsert.

Bandet opplevde en stor utvikling i 2004, hvor bandet gikk fra å være kjent i Liverpool, til å få stor status i musikkmiljøet i England, som et live band som alltid leverte varene. Bandet spilte på prestisjetunge festivaler som InTheCity i Manchester og T-Rox Music Week i Liverpool, ble kåret til årets band av Barfly Club, ble spilt på BBC Radio1, Radio City og Kerrang Radio, samt presentert i flere kjente musikk-magasiner. Gigwise Magazine sa etter å ha hørt bandet live at de hadde;

“…a little something extra and they are definitely on the verge of invading our helpless country”

Auden Prim er; Tord Øverland Knudsen, Kjell Ove Knutsen, Peder Jørgensen, Audun Søgnen og Øyvind Jenssen.

Jaqueline www.jaquelineband.com

Bjarne Ryen Berg og Morten Wærhaug var bare 11 år i 1995 da de bestemte seg for å spille i rockeband. Inspirert av the Stones, Nirvana og pappaen til Bjarne, som var folkemusiker, begynte de å spille sammen.

Underveis har det vært flere endringer både på besetningen og bandnavnet. Marius Hagen har kommet til og bandet har endelig funnet sin form som Jaqueline. Den 14. mars 2005, ti år etter den spede begynnelse, slipper bandet debut-skiva ”Idiots” på PopPartner Records.

I starten hadde ikke Morten penger til el-gitar, og teipet heller en mikrofon på den akustiske gitaren. Bjarne minnes at det låt veldig nedtur, men siden den gang har det vært flest oppturer. Morten har fått elektrisk gitar og bandet har jobbet knallhardt får å være der de er i dag; et samspilt og målbevist band som vet å gi publikum hva de fortjener!

OGSÅ se www.winterstormmanagement.com og www.poppartner.no
For gjesteliste til Cafe Mono den 4. April, email howie@winterstormmanagement.com