Tilbake fra Halloweenfeiring i barteby

Kastet meg på flyet til Trondheim i går for å treffe utflytteren DivaB og for å få med meg BC og Halloweenfeiringen til DarkCity. Endte med litt shopping, utrolig bra Halloweenvorspiel, null BC fordi vi er treige og så festen til DarkCity. Festen var bra den(fin musikk Nikko, men fikk ikke hilst på deg), men lyden på konserten til Spectra*Paris var mildt sagt hårreisende dårlig. På første låt manglet vokalen, på andre låt var det ingen gitar og på tredje låte var det bare grøt. Da orket vi ikke høre mer og gikk.

Jeg synes veldig synd på bandet og håper de får bedre lyd neste gang. For det lille jeg oppfattet av musikken virket bra. Og så var de 4 damer på scenen, og det er jo sjelden innen den sjangeren.

Ellers synes jeg Trondheim er en vakker og glatt by, og burgerne på Ramp er utrooolig gode! Nam.

Flere burde besøke DivaB.

<em>Nikko</em> sitt bilete

Takker og bukker, alle sammen!

Jeg storkoste meg på Halloween i Skinnvestbyen og hadde en lettere nervøs dag i går, med skjelvende hender og mye fylleangst. Jeg storkoste meg under Atrox, som jeg nå er blitt STOR fan av og nøt å kunne fylle dansegulvet før Spectra Paris gikk på.
Klem til alle involverte og alle fine folk. Ingen nevnt, ingen glemt. :-)
---
Nerves connected to the center, we are tied to the machine
Invisible and silent, circling overland


<em>Kopfschuss</em> sitt bilete

Veldig synd det med lyden.

Veldig synd det med lyden. Kan nærmest kalle det en skandale, men den ordna seg når du dro da:)
-----------------------
Go my robots!


Sender også en stor takk til alle !!

----og ja det var mildt sagt en katastrofe med lyden i begynnelsen av Spectra Paris - men HELDIGVIS retta dette seg etter tredje sang - og etter det ble det en fantastisk bra konsert - det var Atrox´ lydmann som hadde stiltbort mikserpulten så alt gikk galt når vår lydmann gikk på med SP.... SP holdt på å skulle avlyse hele konserten - men heldigvis klarte Jan Ottar å redde kvelden ved å finne igjen lyden - at noen måtte gå før det skjedde er beklageligt....


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.