Aldri mer kopibeskytta CDer


Jeg kjøpte nettopp Air sin Talkie Walkie, og oppdaget nok en gang en CD som ikke følger CD-standarden. Den var kopibeskytta, og kan dermed være vanskelig å spille av i DVD-spillere, på PC-er, i bilstereoer og i enkelte CD-spillere. Jeg bruker oftere CD-ene mine kun som backup og når jeg DJer, siden PC-en har overtatt som musikkavspiller. Det er fantastisk irriterende å ikke kunne kopiere mine egne CD-er over på harddisken. Sånn jeg ser det: alt musikkbransjen oppnår ved å kopibeskytte CD-er er å irritere forbrukerne.

Uansett, kopibeskyttelsen på CD-er er som regel ikke veldig smart. Kopibeskyttelsen består ofte av et ekstra spor ytterst på plata som PC-er kan bli forvirret av. Sporet er skilt fra resten av plata ved et synlig ring, omtrent som på en LP. Sett en liten bit malingsteip som tangerer denne ringen, og vips: Plata kan rippes og settes pent tilbake i hylla. Klikk på bildet, så ser du hvordan jeg har gjort det.

Og forresten, CDEx er et glimrende lite program som ripper til MP3. Det er gratis, enkelt og uten krøll.

<em>Kat</em> sitt bilete

Sett CD'ene fri, det er vaar!

Sett CD'ene fri, det er vaar!
Gresslig irriterende greier det derre - funker ikke paa streite Bang & Olufsen-spillere engang!

**&%$ platebransjen - det er alltid den samme taktikken - hvis noe ikke funker velger de alltid den loesningen som er daarligest for forbrukeren, og minst arbeid for dem, selv om de visserligen kunne gaatt seg selv i soemmene og endret endel praksis med fordel.

Juhu, troett og vaasete...

________________________________
Stop spam: http://spamcop.net/


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Sett DVD n fri også ?

Samme driten med DVD filmer, her bruker man ørten tusen i året på filmer og må lide seg igjennom advarsler i hue og ræva, låst teksting på enkelte titler, og til og med reklame! på filmer man har betalt sure kroner for. De som kjøper piratkopier eller brenner de ironisk nok kan bare snurre film umiddelbart.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

fy og fy

Sånne kopibeskyttelser er jo noe herk, for ikke å si at de er ulovlige som satan. Det er jo ikke forbudt å kopiere verken musikk eller filmer, og den dagen det blir det så er det på tide å konvertere til MIN side for dere alle sammen! Heia Pierre Proudhon!

-Gird_09-


<em>ekpyrosis</em> sitt bilete

Kopibeskyttelse er det mest i

Kopibeskyttelse er det mest idiotiske noensinne oppfunnet og det demonstrerer hvor utrolig store brødgjøker som styrer plateselskapene.
Noen duster har solgt en programvare som stort sett reduserer kvaliteten på CDer ved å legge inn feil i CDen slik at den ikke skal spilles i en CD-ROM, men CDen kan likevel RIPPES i en CD-ROM.

Ingen kopibeskyttelse er så bra at du kan beskytte deg mot en kunnskapsrik pirat, og de er det flere av enn plateselskapene tror.
Jeg har rippet flere kopibeskyttede CDer og kun hatt problem med en, Jeg får lyst til å spre kopibeskyttede filer på internett på grunn av den meningsløse politikken deres.

Utsatt for kopibeskyttelse? Tre enkle trinn for å bli kvitt den:
1) last ned audiograbber (freeware, yay!)
2) ripp CDen
3) Brenn den over på CD-R. Den nye CDen er bedre enn den gamle.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.