Hektisk hverdag

Nå blir det hektisk fremover. Skole på mandag - fredag, heldigvis tidlig ferdig onsdag og fredag. Jobber fra 16 til 22 mandager og torsdager på vaskeriet, en hjernedød jobb heldigvis for tankekraft er det ikke mye til overs av nå. Også vil det frivillige arbeidet, som er av egen interesse, gjerne ta litt tid. Foto på Inside annenhver helg og så mange onsdager jeg får til, også ble jeg sekretær i elevrådstyret fra i dag av.

Det går nok greit, jeg må bare gjøre leksene og gjøre alt rett etter skolen så det er ferdig, og jeg må jobbe effektivt på skolen så jeg ikke henger etter. Og om jeg ikke får alt for mye tid til de menneskene jeg ønsker, så er det ikke fordi jeg ikke synes dere er viktige. Noen ganger trenger man å benytte de sjansene man har, på samme måte som jeg flyttet til Bergen på impuls for et år siden uten å tenke meg om et sekund. Det er på ingen måte vondt ment eller betyr ikke at jeg ikke bryr meg, for det gjør jeg.

Jeg selv har behov for dette, bygge et navn og skaffe kontakter innen foto. Jobbe for å få penger til å leve som et normalt menneske. Være engasjert for å bli kjent med mennesker rundt meg, skaffe erfaringer og utvikle meg personlig og noe faglig. Skolen må jeg naturligvis gå på for å kunne gå videre med utdannelse.

Jeg håper på forståelse...