Pass opp, Dovre faller

Alle som befinner seg i umiddelbar nærhet av Dovre burde flykte til trygg fallavstand. MP3-disken min døde i helga, men det utrolige er: jeg hadde faktisk backup. Som er lesbar. Det burde ikke gå an.

Retur på disken er en helt annen historie. Jeg bestilte opprinnelig disken fra Amentio i fjor, og den var dau som en sild når jeg mottok den. Jeg klikket på vareretur-knappen, og etter kun 3-4 uker (!) fikk jeg ny disk. Den var en litt annen modell enn den jeg opprinnelig bestilte, men as luck would have it var det en disk jeg heller ville ha.

Men så røk disken igjen i helga, og jeg trenger en ny vareretur. Vareretur-knappen er ikke lenger aktiv på websida, siden den allerede er brukt. Jeg sender dermed en mail til Amentio isteden, gir dem alle retur-detaljer, og forteller at jeg sender mail pga. den manglende vareretur-knappen. Gjett hva de ber meg gjøre i svarmailen jeg fikk i går kveld?

<em>Disynthegration</em> sitt bilete

"Klikk på returknappen"

"Klikk på returknappen", selvsagt. Det er det de ber deg gjøre. Trodde du virkelig at du fikk eskalering til noen som kan svare noe fornuftig, allerede ved første henvendelse ved en ny feil? Du får standardsvaret, uavhengig om du akkurat har sagt at den normale returprosessen ikke funker. Du må nok gå et par tre runder til før de innser at "Oi! Returknappen er inaktiv!" :)

Vant jeg en flaske vin nå?

---------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>henrik</em> sitt bilete

Selvsagt!

"Vennligst søk vareretur på vår side. Dette gjør du under ”min konto – ordre”, til høyre for den aktuelle ordren finner du en knapp for vareretur."

Du vant en klem!


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Jeg vant en klem ja?

Jeg vet om noen som sikkert trenger den mer enn meg. Gi den til gutta på returmottaket til Amentio. Premien er herved å betrakte som overført til dem.

Du kan overrekke premien når du selv ønsker.

---------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>henrik</em> sitt bilete

Rask leveringstid!

Nå fikk jeg endelig disken i retur, nesten 40 dager etter jeg meldte den til retur. Det skal bli fint med backup igjen.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.